Многу е грдо ама имав прилика да возам едно доста стартно брзо и удобнно возило е.како љубител на французи, и малтене брат со рено, сепак гласав за пежото... твингото е едно од нај шупачките коли произведени воопшто, па нек е и од рено... грдо си е грдо...
Споредуваш Ксара со Тигра ?! Тиграта е „спортска верзија“ од Корсата, носи ист мотор а за удобност да не збориме. Поубаво пешки ке одам.многу е ,за тие пари xsara ќе најдам, покомотна,поубава на изглед,поудобна за брзина незнам.. Исто и тигра
Ja за пунто сум рекол, не тигра прочитај поубаво.. А нит па Тиграта нит па корсата е поудобна од КорсатаСпоредуваш Ксара со Тигра ?! Тиграта е „спортска верзија“ од Корсата, носи ист мотор а за удобност да не збориме. Поубаво пешки ке одам.
Се слагам, удобно е у пм, а и конфорно како за мало возило,а мене па и не ми е толку грдоМногу е грдо ама имав прилика да возам едно доста стартно брзо и удобнно возило е.
Зависи од која година Поло си гледал, јас имам ново Поло и има многу повеќе од светла и бришачи. Споредбата со југото ќе ја изигнорирам во име на хуманостаШто знам тоа полото ми е антика изгледот од електроника има светла и бришачи а кога станува збор за комфор, можам да го сместам на едно место над Југото. Инаку што се мали потрошувачи се нема збор, ама затоа и пунтото 1.2 исто толку троши деловите му се иста цена а изгледот му е каде каде подобар од полото.
Со полото стигнав до Берлин и назад, сред зима и снегови и ништо не ми фалеше Се' зависи од тоа колку луѓе се возат внатре и кои ти се очекувањата од колатаSmart... 0.8 CDi, ем малку троши, ем секаде го бери да го паркираш. Удобност и пространост не барајте од градските возила, наменети се да те однесат од точка А до точка Б за најмалку пари, притоа растојанието од А до Б да не е поголемо од 20 км.
E арно де... и со Смарт можиш истото да го направиш. 90% од возилата се донесени со возење.Со полото стигнав до Берлин и назад, сред зима и снегови и ништо не ми фалеше Се' зависи од тоа колку луѓе се возат внатре и кои ти се очекувањата од колата