Спиење кај партнерот

Член од
24 март 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
Imam spieno da poveke pati i dobro e ne e loso a nekoj mislis se bojat kojznae sto

butterfly1135

Tutto questo amore...
Член од
30 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
5
Имам останато 2, 3 пати да спијам кај него ама пак некако непријатно ми е.. А он доаѓа да преспива кај мене коа моите не се дома или пак секоја година кога се на одмор моите останува по 2, 3 недели кај мене:pipi:

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
немам спиено досега ни па спиел кај мене додека се родителите тука а кога не се тука ок нема проблем

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Можеби изгледа старомодно ова, но и покрај толку долга врска не сум спиела кај него, ниту тој кај мене, му имам кажано кога ќе ме побара за жена тогаш ќе одам инаку не.:pipi:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не сум преспала никогаш. Го мразам тоа. Не ми е пријатно и едноставно не гледам потреба да преспивам, посебно ако не е сам дома. Се ужаснувам од самата помисла. Ама дури и да е сам, не сакам. Најверојатно ќе се случи и тоа некогаш, али би го оддолжувала тој момент што е можно подолго.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Не сум преспал до крај, сум излагал кај 4-5, пред да се разбудат нејзините :D
А девојките често преспивале кај мене.

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Jас сакам ама нејзиниот татко не ми дава :mad:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
хмм... чудна е малце работата кога се работи за преспивање кај партнер ... јас сум преспал само еднаш бидејќи секако кај мене беше поинаку бидејќи беше од друг град. но чудна е помислата кога знаеш дека нејзните се дома и сл. :) За прв пат е ептен глупаво чуството иако ништо не прави освен што ќе си легнеш да спиеш но се мислиш дека ушите им се како радари :pos: се насочени кон вратата каде што спиеш :icon_mrgr:

Член од
21 март 2013
Мислења
379
Поени од реакции
1.080
Toj има еднаш преспиено кај мене. Додека моите не беа дома.
Ако може ова да се нарече преспивање, зошто во 4-5 сабајле си запалил патиките и си заминал.
Му било страв да не си дојдат моите и да го фатат на местото на злосторот :pos:

А јас ниту сум преспала ниту ќе преспијам во иднина :D

Член од
23 јуни 2013
Мислења
132
Поени од реакции
244
Не знам шо толку традиционалисти сте. Мислам дека нема ништо невкусно во тоа. По станови е комплицирано ама не и во куќа, кај шо живеам. Сите со кои сум бил во сериозна врска, спиеја,јадеа некои практично живееја кај мене. Моите немаа проблем со тоа, ако таа немаше. Си ја гледаа како снаичка. Е, сега во последниот случај, нејзините имаа issue. малку омекнаа после оти се осериозивме, иако се нешто и мрчеа над главата. Ја лично не сум преспивал кај ниедна дома, освен ако не живееше сама.

Член од
9 јули 2013
Мислења
53
Поени од реакции
93
Секогаш зависи од карактерот на врската во која сте инволвирани.
Секој индивидуално за себе ќе процени дали и кога треба или сака да спие кај својот партнер.
Тука удел има и ситуацијата во која се наоѓате во моментот и условите кои ви се нудат.
Јас во принцип сум за преспивање кај партнерот, не многу често, но барем понекогаш е убаво да се почастиш себе си со утринско будење, гушки и бакнежи од љубениот(љубената).
Да не правиме муабет за спиењето во прегратките на оној кој го сакаш и за топлината на неговото тело кое го осеќаш до твоето : )

M

MIL

Гостин
spiev kaj nea u nejna kuka bese glasna ama mnogu :vozbud: bidejki bevme kolegi idese i ona kaj mene site gi brkavme i si spievme golicki pod carsavce hohohoh najubavo cuvstvo da se razbudis pokraj ljubenata rano nautro i aj zaso da si go kratis toa zadovolstvo ako si u vrska?:ROFLMAO::pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom