Спиење кај партнерот

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Овде во Скопје преспивува некогаш кај мене, кога цимерката не е дома. Исто и јас кога е сам. А доколку родителите ни се тука, нема шанси. Дебилно ми е, и незгодно.

Wolverine-X

|>Kryptonite<|
Член од
11 октомври 2008
Мислења
23
Поени од реакции
3
Факт е дека ако има некои од родителите по дома дека стварно тапа ке биде да спиеш со саканиот/саканата. Затоа ке се чека шанса некоја да бидете сами и тогаш е топ :back:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Па преспа еднаш моите не беа тука, ама затоа сите комшии го видоа сабајлето кога отиде на работа и се чудам како не им кажале на моите:toe:
А инаку мислам дека не би дозволиле да преспие кај мене ниту пак јас кај него незнам зошто ама така мислам.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
toj kaj mene ne spiel ,a jas kaj nego pa nema sansa:vozbud:, sto znam takov karakter sum ne sakam zblizuvanje do tolku osven ako ne e seriozna vrskata pa i moze bi se slozila ama ne znam bas:toe:

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Да тоа веќе ми е нормална појава, преспивам јас кај него или он кај мене во просек 1-2 неделно, а моите нема причина зашто да се бунат и да ми мрчат , ме разбираат за се, се подразбира не сум мала за да ми поставуваат ограничувања, имам потреби за блискост,нежност ....
Плус, е ова е добар начин да се навлезе што повеќе во вистинската личност на личноста, убаво е да се разбудиш покрај личност што ја сакаш , а тоа да не биде твојот одраз во огледалото:wink:

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Кај мене преспиваат моите партнерки...живеам сам и закон ми е,нема потреба да се секирам дали некој ќе ме види или не!

:baeh:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Знае понекогаш да се деси после град да отидам кај него па да јадеме или нешо филм да се загледаме или па..... :wink: иии тогаш останувам кај него да си преспијам пошто ужасно ми е мака да се враќам дома и ептен ми се спие.Само им се јавувам на моите кажувам дека сум кај него и дека таму ноќта ќе останам и толку ....нема никакви проблеми,веќе долго време сме заедно така да се е нормално :back:

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
ни кај бивши ни кај сегашни неам спиено а не ни планирам.Ама затоа сите спијат кај мене дека сам си живеам:baeh:

Betty Booop

You can be my fantazy...
Член од
19 февруари 2009
Мислења
100
Поени од реакции
8
Imam spieno kaj nego,on kaj mene ne ama toa se slucuva mnogu retko i toa tolku nesakajki na primer on ke se sedne na kompjuterot a jas ke legnam i ke zaspam i posle ne saka da me budi i sejavuva na mama :)

butterfly8

peperutce
Член од
17 март 2009
Мислења
96
Поени од реакции
5
Да тоа веќе ми е нормална појава, преспивам јас кај него или он кај мене во просек 1-2 неделно, а моите нема причина зашто да се бунат и да ми мрчат , ме разбираат за се, се подразбира не сум мала за да ми поставуваат ограничувања, имам потреби за блискост,нежност ....
Плус, е ова е добар начин да се навлезе што повеќе во вистинската личност на личноста, убаво е да се разбудиш покрај личност што ја сакаш , а тоа да не биде твојот одраз во огледалото:wink:
I mene mi e sosema normalno.Porano mi bese cudno i nesfatlivo a sega posto imame seriozna i dolga vrska sosema mi e normalno.Postojano sme zaedno ili kaj nego ili kaj mene taka da mozam da kazam deka zaedno ziveeme. Za urlanje imase kolku sakate i negovite i moite ama so tek na vreme se se sredi.
I mnogu e glupo sto mnogu na ova gledaat kako na tabu.Mislam deka nema covek sto doznal za nas i ne izreagiral cudno i glupavo.

Член од
11 јануари 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
Има преспиено еднаш кај мене и ја преставив како другарка на моите. Т.е. таткоми беше 3 смена н а работа а мајакми мозам да ја мотам како сакам.А кај не да спијам не би ни помислил бидејки има строг татко ке ме стерал со сачмарка.:pos2:

Член од
31 декември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
1
Nemame takva vrska,ama mnogu bi sakala da prespivuvam/da prespie..mislam deka domasnive bi me ubile,a mene mi e sram od majka mu:kesa:
:helou:

P.S. Blaze na site sto si spijat do tie sto si gi sakaat.:smir:

Член од
24 јули 2008
Мислења
75
Поени од реакции
3
Првиот пат кога се случи да преспијам кај него моите кренаа паника посебно татко ми е против, ама ептен дека му се допаѓа дечкото па малку омекна:wink: а и врската ни е сериозна:helou:

L

LEPOTICKA_SWEET

Гостин
Тој е од Скопје ама за викенд отидовме кај мене во Кр.Паланка, и спеше кај мене, моие родители знаеја дека ке идеме заедно и нормално ми дозволија, а овде во Ск ми е незгодно од нив да спие тој кај мене или јас кај него!:wink:

.:TINA:.PINK

.:oksimoronka:.
Член од
17 август 2008
Мислења
354
Поени од реакции
16
Posto sme postojano zaedno mnogu cesto mi se slucuva da prespijam kaj nego, ili toj kaj mene, za sreka nemam problemi so domasnite zivotni :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom