Спектакуларна прослава по повод 20 години од независноста

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Све ова од вчерашаната прослава е дело на илуминати и масони. Каква цел и што планираат со македонија не знам, но сигурно не мислат добро ниту за својот народ кога сите знаете дека самите си ги срушија кулите близначки и си убија 3.000 свој народ.
Токму така, сакаат да не направат порадикални и од кај нас да започне Третата светска војна што веќе нели ја испланираа. :vozbud: Еве и заплет од мене бесплатно, сега седни и пишувај, имаш капацитет за бестселер.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Знам дека ве боли ама вмро немаат капацитет за да владеат без некој да им го кажува ова и сите потези се гледаат дека доаѓаат од надвор од партијата од некоја помоќна организација.

И јас не сакам да учествувам на такви паради да подржувам нешто што не во македонскиот дух како што се новите гардиски униформи. Ако вие се поистоветувате со тие униформи мене не ми јасно зашто не се пишете бугари. Еве иде попис и секој слободно може да се изјасни како се осеќа. Јас се поситоветувам со македоснкото знаме и химна и по националност македонец. Али ова што го прави вмро нема ништо македонско. Тоа го докажаа скоро сите нивни членови и претходни и сегашни.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Знам дека ве боли ама вмро немаат капацитет за да владеат без некој да им го кажува ова и сите потези се гледаат дека доаѓаат од надвор од партијата од некоја помоќна организација.
Во право си за ова. Порано, додека беше Љубчо бевме поддржани од Borg, сега се Марсовци вероватно, такви се зелени.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ne znam zosto no barem edna otvorete go srceto i recete e dobro koj saka neka bil ova stvarno bese super i znam deka mozebi dlaboko vo vas go mislite ova: e kako ne bese branko isto ova pa i poarno da go napraese sea vaka ke ni se kurcat vmrovcive , ama za zal ili za srekja na makedonija branko pred 7-8 g bese veke ne e ,sega e vmro i grevski koj kako taka cinelo necinelo napravi mnogu za drzavava zatoa i tri pati ve kanta na izbori ,ma toa drugi pat . i taka dodeka vasiot B C go urna vladiniot kinger so se pretsedatel i cel ekipaz vrednosta na kingerot okolu 22 000 000 bolkata nanesena na semejstvata neprocenliva gruevski za 12 mil go stavi aleksandar na 25+m spomenik i go sobra narodot na eden spektakl za koj vie sonuvate da bide izveden ama vo glavna uloga da e nekoj drug. i taka moi LUBOMORNI so gragjani cel zivot go pominuvate vo zavist lubomora i bes

Член од
25 мај 2011
Мислења
321
Поени од реакции
52
За то а што нас та нот е са мо за Ма ке дон ци. А ко го на пи шеш ка ко што тре ба, ќе го раз бе рат и странци;)
Ти ако си ми сл иш, дек а не р аз б ир аме се л' же ш мн огО.:P

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Се ДОБРО што се случува во државата,таа не го постигнала.Се некој друг нас ни направил нешто.Толку ли неможете да поверувате дека МОЖЕБИ стварно мрдаме од некоја мртва точка во последниве 20 години?Цел живот само ке плукаме за се што се случило и како да не бил ојле дојле,трајко или станко ние немало да сме биле тука дека некој друг е заслужен за тоа...многу ербап народ сме бе..сега само ми останува да видам дали некој ни наместил финале на ЕП во кошарка.......и тоа да се случи ке биде заслужен некој друг.Марс,Венера,Нептун,Ламинати :) или што ти знам таму....незнаеме да уживаме ебате народот ебате............

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Ти ако си ми сл иш, дек а не р аз б ир аме се л' же ш мн огО.:P
ахахахаха ...ах кожата татарска ....разбирате вие разбирате, само што разбирате???
море да ти кажам, ко ќе размислам малце убо му го залепи на овие нашиве неранимајковци шо бараат влакно во јајцето, ќе ти стегнам лајк сега!

Член од
25 мај 2011
Мислења
321
Поени од реакции
52
ахахахаха ...ах кожата татарска ....разбирате вие разбирате, само што разбирате???
море да ти кажам, ко ќе размислам малце убо му го залепи на овие нашиве неранимајковци шо бараат влакно во јајцето, ќе ти стегнам лајк сега!
Може да проба со патешки - пејас песум пеМапекепедопенец пеи пезбоперувпеам пешипефриперан пеи петапетаперипете пене пеме перазпебиперапеат;)
--- надополнето: Sep 10, 2011 4:03 AM ---
Ама ти како се замислиш тоа е страшно ако не ве разбираме - на Македонците им стана нешто и сите(целата држава) почнаа да зборуваат нешто шифриран. Како "мачка во агол".:icon_lol: - морничава е

Видел ли си мачка "притиснал во агол"? - Станува 3 пати поголема :icon_lol:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Може да проба со патешки - пејас песум пеМапекепедопенец пеи пезбоперувпеам пешипефриперан пеи петапетаперипете пене пеме перазпебиперапеат;)
--- надополнето: Sep 10, 2011 4:03 AM ---

Ама ти како се замислиш тоа е страшно ако не ве разбираме - на Македонците им стана нешто и сите(целата држава) почнаа да зборуваат нешто шифриран. Како "мачка во агол".:icon_lol: - морничава е

Видел ли си мачка "притиснал во агол"? - Станува 3 пати поголема :icon_lol:
Зборувај си бугарски јас немам проблем да те разберам, не ми мешај пола на пола на ништо не личи!
сега да ти кажам една работа.... Мачка во агол е најопасната работа шо можи да ти се случи, тогаш и се разбудува инстинктот за живот е тогаш комшија и комшиските кучињата бегаат! Сега ме разбра? Само ние не сме уште донесени во агол, уште не шетаат по контињери, дај боже еден ден да не донесат ќе се разбудиме и ебеме мамето на сите околу!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
ne znam zosto no barem edna otvorete go srceto i recete e dobro koj saka neka bil ova stvarno bese super i znam deka mozebi dlaboko vo vas go mislite ova: e kako ne bese branko isto ova pa i poarno da go napraese sea vaka ke ni se kurcat vmrovcive , ama za zal ili za srekja na makedonija branko pred 7-8 g bese veke ne e ,sega e vmro i grevski koj kako taka cinelo necinelo napravi mnogu za drzavava zatoa i tri pati ve kanta na izbori ,ma toa drugi pat . i taka dodeka vasiot B C go urna vladiniot kinger so se pretsedatel i cel ekipaz vrednosta na kingerot okolu 22 000 000 bolkata nanesena na semejstvata neprocenliva gruevski za 12 mil go stavi aleksandar na 25+m spomenik i go sobra narodot na eden spektakl za koj vie sonuvate da bide izveden ama vo glavna uloga da e nekoj drug. i taka moi LUBOMORNI so gragjani cel zivot go pominuvate vo zavist lubomora i bes
Ти нормален ли си? Без разлика кој да е на власт, кога ќе прави парада во некој не македонски дух, без разлика што го вее македонското знаме (исто како љубчо герогиевски) јас нема да подржам кога задната намера е бугаризација на народот.

Па дали вие гледате дека со автобуси партиски се донесени 90% од луѓето што беа присутни на прославата? Читам дека само од штип имало 27 автобуси а приближно и од другите градови. И после прославата чинела 90 илјади евра, кого лажат?

Јас уште еднаш прашувам, зашто сега на 1 откомври кога ќе има попис не се пишете дека се осеќате како бугари. ја видовте сликата горе, министер од вмро како се осеќа, самиот љубчо кажа дека во вмро се 90% кои осеќаат како бугари. Доста се криете зад Македонија и Македонци ајде еднаш покажете ги роговите и тоа што сте во душата. Зашто само партиски членови можат да се радуваат на вакви паради.

Истиот плоштад, истите униформи и тогаш и денес :D

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Se proslavuva nezavisnost?
A nema nezavisnost!
Zavisni sme od nasive oligarsi!
Stanavme zaloznici na dve partii koi se menjaat megu sebe
i koi koga se u opozicija go zborat ona
sto ne go pravat koa se pozicija!

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Значи масониве се ептен накурчени на грциве а ? Иначе зашто би граделе вакви споменици нели...
Тука го надоврзуваш банкротот на Грција + нивниот неодамнешен кошаркашки пораз + помошта на црниот масон Бо и добиваш екстра идеја за книга. Заеби форумов, седни пишувај !
:pos:

Црниот масон Бо...

:D

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Se proslavuva nezavisnost?
A nema nezavisnost!
Zavisni sme od nasive oligarsi!
Stanavme zaloznici na dve partii koi se menjaat megu sebe
i koi koga se u opozicija go zborat ona
sto ne go pravat koa se pozicija!
Не, грешка си. Македонија е независна држава - ништо во светот не зависи од неа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom