ne znam zosto no barem edna otvorete go srceto i recete e dobro koj saka neka bil ova stvarno bese super i znam deka mozebi dlaboko vo vas go mislite ova: e kako ne bese branko isto ova pa i poarno da go napraese sea vaka ke ni se kurcat vmrovcive , ama za zal ili za srekja na makedonija branko pred 7-8 g bese veke ne e ,sega e vmro i grevski koj kako taka cinelo necinelo napravi mnogu za drzavava zatoa i tri pati ve kanta na izbori ,ma toa drugi pat . i taka dodeka vasiot B C go urna vladiniot kinger so se pretsedatel i cel ekipaz vrednosta na kingerot okolu 22 000 000 bolkata nanesena na semejstvata neprocenliva gruevski za 12 mil go stavi aleksandar na 25+m spomenik i go sobra narodot na eden spektakl za koj vie sonuvate da bide izveden ama vo glavna uloga da e nekoj drug. i taka moi LUBOMORNI so gragjani cel zivot go pominuvate vo zavist lubomora i bes
Ти нормален ли си? Без разлика кој да е на власт, кога ќе прави парада во некој не македонски дух, без разлика што го вее македонското знаме (исто како љубчо герогиевски) јас нема да подржам кога задната намера е бугаризација на народот.
Па дали вие гледате дека со автобуси партиски се донесени 90% од луѓето што беа присутни на прославата? Читам дека само од штип имало 27 автобуси а приближно и од другите градови. И после прославата чинела 90 илјади евра, кого лажат?
Јас уште еднаш прашувам, зашто сега на 1 откомври кога ќе има попис не се пишете дека се осеќате како бугари. ја видовте сликата горе, министер од вмро како се осеќа, самиот љубчо кажа дека во вмро се 90% кои осеќаат како бугари. Доста се криете зад Македонија и Македонци ајде еднаш покажете ги роговите и тоа што сте во душата. Зашто само партиски членови можат да се радуваат на вакви паради.
Истиот плоштад, истите униформи и тогаш и денес