Спектакуларна прослава по повод 20 години од независноста

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Јас не знам што правам на работа сега :sleep:, а до 4 бев на плоштад, скроз до крај.
За Кирил немам зборови, си ебав матер прописно, се‘ ме боли, зглобови, нозе, раце.... и газот, онака убаво се излизгав на кеј кај цвеќињата, и тоа дека сакав да играм на високо :LOL:
И пред тоа Суперхикс ептен добро не расскокаа.
Многу убаво ми беше цел ден вчера, и кога одев накај плоштад како им се дерев на случајни луѓе МНОГУ СМЕ ЈАКИ! Неколку пати и аплаузи добив :icon_lol:
Ама уште не ми е јасно како очекува некој денес нешто да работам o_O

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.172
Поени од реакции
30.341
Може ли некој да постира видеа од настапон на Каролина на кранот и балетот?

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
"Честит 20 роденден татковино"
"...20 години постоење"

Кому како ќе му дојде, така си дроби.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.273
Поени од реакции
18.245
И да знаеш дека си во право. Се мислам дека толкава еуфорија и прослава за независноста направија за да го подигнат моралот и вербата кај народот, оти факт е дека после амнестијата на убијците, тотално опадна.
И среќа што се тука кошаркарите, па барем малку се чувствуваме убаво во македонска кожа, иако и нив ги злоупотребуваат за задни цели.

пс. а од дуи-муи-дпа дојдоа некој претставници, се изјаснија за независноста, честитаа... !?
Вицепремиерот као рекол дека го почитуваат празникот,али не го слават:)Изглеа некој не се чуствува како да припаѓа во оваа држава:)

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.854
Поени од реакции
34.104
....Следниот пат вашите синови и ќерки ќе ги пратиме во првите борбени редови(а не како што вие ги пративте по вашите приватни станови по Западот),па да видиме колку е убаво некој да прави садо-мазо врз вашите синови пичка ви матер клошарска.
Емотивно ама искрено и на место.
(иако мислам дека ова сепак бара сопствена, одделна тема на форумиве)

Во која друга држава, болни силувачи и разбојници се амнестираат како борци за слобода? И тоа на 20 годишнината од Независноста на Државата... Тајмингот на амнестијата најверојатно бил случаен.
Сега предпоставувам треба да му се извинат на човекот за притворот? Во жарот на потребата за политичко изјаснување тој едноставно со пенисот се борел за слобода. Грбовите на недолжните работници едноставно биле медиум на кој овој посветен борец за слобода ги изразил своите политички идеи?

Кога го видов идиотот на телевизија како перфидно се смешка за време за интервјуто поповод ослободителната пресуда... ААААРГХХ, ЕБАТЕ ПРАВДАТА, ЕБАТЕ!

ЛеоЛе07

Не биди трол
Член од
8 октомври 2010
Мислења
879
Поени од реакции
375
ne sum zgresil kao ne gledas slepec, pa za ovie dvaeset godini se napravi seto ona sto go navedov!
Дали се направи или не е друга тема. Факт е дека Македонија е 20 години независна и тоа го славиме.

Инаку доцнам со одговоров оти бев на прослава. :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Прославата беше одлична. Според мене Каролина беше фејл и говорот на Грујо. Се друго беше супер, нозете уште ме болат ќе ги одмарам 3 дена :)

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348
Во овие денови на Македонија и Македонците, не се замарам со останатиот "народ" што живее на Македонски грб
Јас живеам на грбот на македонскиот народ?
Молам?
Просветли ме како јас тоа живеам на грбот на македонскиот народ?
Сам си ги плаќам сметките, ме нема на владин список за вработување , не земам никакви субвенции ниту социјална помош за патриоти а плаќам данок редовно и придонеси .
Те молам цитро кажи ми како јас живеам на туѓ грб?
А не сум знаел ...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Вицепремиерот као рекол дека го почитуваат празникот,али не го слават:)Изглеа некој не се чуствува како да припаѓа во оваа држава:)
Кумановци велат:ДА МУ ГА НАТЕПАМ У ГУЗИЦУ!(малолетната публика нека го игнорират коментаров).

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Јас живеам на грбот на македонскиот народ?
Молам?
Просветли ме како јас тоа живеам на грбот на македонскиот народ?
Сам си ги плаќам сметките, ме нема на владин список за вработување , не земам никакви субвенции ниту социјална помош за патриоти а плаќам данок редовно и придонеси .
Те молам цитро кажи ми како јас живеам на туѓ грб?
А не сум знаел ...
Извини,што се пронајде во муабетот,немислев конкретно на тебе..ако си ги плаќаш сметките секоја ти чест.. ја си мислев во една општа рамка.. и то .. среќен празник ;)

Член од
30 август 2011
Мислења
1.106
Поени од реакции
1.364
Добро беше,подобро од што очекував во секој случај.Парадата ме израдува,само требаше и механизација да има оклопните и хамерите да ги прошетаат малце:)И да вклучат наредниот пат и нешто повеќе војска,по бројно да изгледа.Но добро е ќе се научиме сепак прв пат е.Другото така-така,малку партиски делуваше,говорот од грујо:)sleep:)ептен партиски дури невкусно.Иначе генерално прославата солидна беше.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.948
Поени од реакции
23.381
Значи неможам да сватам какви се луѓе има по форумот, само гом.а да се јадело и кога треба и кога не треба!!! Која нискост, себичност, лицемерност.
Незам што човек може да го натера да не е среќен и да не си го слави денот на независноста, да го плука и да го куди освем ако таа независност му пречи, ако си ја нејќе државата и својот народ.
Друго не ми текнува.
Сите требаше да бидиме горди сплотени на овој ден, барем на овој
ден, има уште 364 дена да се делиме и да се мразиме ама зарем и на овој ден!!!!
Какви сте вие луѓе, од каква мајка родени своето да си го мразите и презирате.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Прославата беше одлична. Според мене Каролина беше фејл и говорот на Грујо. Се друго беше супер, нозете уште ме болат ќе ги одмарам 3 дена :)
И морам да ја пофалам екипата од вчера одлично си поминавме :)
А и најдобри знаменца имавме :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom