Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Сакам со PSYtisfaction и ќе биде наскоро се надевам.:smir:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Во никој случај.

Сеа те аднувам на мсн и ти закажувам кафе веќе следнава недела. :icon_lol:
буљаш...колку време ме знаеш никако да те начекам за на кафе? :pos: шала....иначе Струмикс сакав да го упознаам

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Potato - мислам имам многу за што да праам моабет со него.

Flix - да го исплескам една дота.

SWEDEN - да видам дали е стварно толкав јебач, или само таков се праи.

Lady - мислам дека може да ми даде доста многу корисни совети :)

Acid - незнам зш ... ама многу сакам да се запознаам со нашиот мил администратор....

ова е само надоврзување на листата ... тие што ги нема овде, нека не се љутат :) ... или ги има во некоја од претходните страни, или ќе бидат спомнати во некој мој нареден пост на темава.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Ливерул навивачот мора да го запознам да видам дали и во живо е вака фалбаџија магупиште некое :)

С

Сатори

Гостин
Листата:

1.Лост Ејнџл
2.Малечко и Дафи
3.Мери Џејн
4.Анастазија

... сега за сега.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Jaс би сакал со Mawecko и Duffy (во пакет, оти изгледате супер на сликите :)). ТонИнтер, Крејзи Појол (за вас не мора во пакет :)), се пожелни за запознавање, а исто и Скулгрл. :)

Овие се додатоци на листата. :) Претходно има уште пола форум. :)

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Сакаааам сооооооооо
Сатори
Фантом_ОХ
Мистичен
Дивајн
.............е ме ни текнува други сеа

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Ми остана уште Дивајн да си ја запознаам едно кафенце да се напиеме и да си слушаме некои од омилените песни:smir:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Сакаааам сооооооооо
Сатори
Фантом_ОХ
Мистичен
Дивајн
.............е ме ни текнува други сеа
Ова за да ми свирнеш еден бокс за тоа шо јадев мекици во галерија, или онака френдовски?

Се шалам, секако дека сакам да се запознаам со тебе, малечко, после сакам со Ангелче, Скулгрл, Мистичен, Скај Дог, Крејзи Појол, ТонИнтер... и толку ми текнаа сега... :pipi:

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Ова за да ми свирнеш еден бокс за тоа шо јадев мекици во галерија, или онака френдовски?

Се шалам, секако дека сакам да се запознаам со тебе, малечко, после сакам со Ангелче, Скулгрл, Мистичен, Скај Дог, Крејзи Појол, ТонИнтер... и толку ми текнаа сега... :pipi:
А со мене нејќеш а ... е буљаш ... а ова уствари знам до што е. Ја за Ливерпул, ти за Челзи, па не закажуваме пријателски средби :pos:

Незнам дали сум те пишал тебе во мојата листа, ама дефинитивно сакам да те запознаам :)

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Редно е, после некоја година, да кажам со кого сакам :

Најпрвин со Ацид, Мистичен и Мрно, со Андроник и со Дивајн, а после и со сите коишто ги ценам и ме ценат.

Големи поздрави и се надевам дека некои луѓе ќе можаат да прочитаат меѓу редови :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.470
Поени од реакции
7.922
Мацедалиен... знаеме горе доле со кого сакаш да се запознаваш, туку... пиши коа планираш да го оствариш тоа...

И плус да додадам дека сакам да ја запознаам мајка ми што ме остави на мали години затоа што не можеше да ме израсне, но сега се најдофме, и сакам да се сретнеме во живо. Ragazaaaa

*прикаскава е само прикаска, и нема никакви допирни точки со реалноста

Kajgana Shop

На врв Bottom