Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

L

Luki Junior

Гостин
Ја лично со
Luki Junior - Да видам дали ќе носи бели чорапи со влечки како на една слика (германски стил)
За да дознаеш, ќе ми дојдеш на госќе. Јас у кафич со опинците идам, не со влечките. Влечките ми са за работи сврзани со бизнис.
Штип не е далеко од Подареш. Ако дојдеш до Радовиш, чекам те на автобуска.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
било кој од форумов да упознаам би било ок, само идентификација според никовите, ни име ни адреса никаков друг податок, да не се загуби од мистеријата :) а Luki Junior у кој кафиќи у Радовиш, или па на самун некаде :))

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Јас, ти, Красулка , кафе. Ќе го викнеме и моето алтер его redhead да споредиме која има боља нијанса на коса, која поише го сака Џенсен и која поише му се воодушевува на Зафон :D

Други на листата: Cold Breath Iceboy Red John wot VLJ turvior Forrest Gump Darklady Crazy Diamond Hank Moody Кики. и сите останати што ве лајкам често во Серии и Музика :D

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.729
Поени од реакции
13.468
Јас, ти, Красулка , кафе. Ќе го викнеме и моето алтер его redhead да споредиме која има боља нијанса на коса, која поише го сака Џенсен и која поише му се воодушевува на Зафон :D

Други на листата: Cold Breath Iceboy Red John wot VLJ turvior Forrest Gump Darklady Crazy Diamond Hank Moody Кики. и сите останати што ве лајкам често во Серии и Музика :D
Anytime anywhere.
Мислам шо се мене тиче.
(сеа redhead ќе ме тепа пошо и се поклапа смената на работа :icon_mrgr: )

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Мислев нема никогаш да пишам во темава особено откако си ја запознав Anne., но дефинитивно би сакала да го запознаам Luki Junior од Подареш разбираш. :)

L

Luki Junior

Гостин
Мислев нема никогаш да пишам во темава особено откако си ја запознав Anne., но дефинитивно би сакала да го запознаам Luki Junior од Подареш разбираш. :)
Сакаш у Подареш да се запознааме, или на друго место? Озбилно. :)
И јас сакам да те запознаам, чисто информативно. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom