Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Се надевам на Фергусон трактор мислиш :D. Место по твој избор ;).
:D

Нема проблем, таман ќе поправиме муабет за лектирата Бојан, омилена ми беше на времето. Може и да ти ја раскажам па, ако уште ја немате обработувано. :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Нема да ги бројам скаузериве мои пошто сите што не сум ги упознал ќе треба да ги редам, а сите сакам да ги упознаам :)

~A~ да направиме една цивилизарана конверзација настрана од напатени личности :)

ManUtdChampions кој ми е роднина на роднини и затоа е неизбежен на листава :D

Ilumious со која више се имаме видено на разминување, али овојпат треба да се договори нормално следење натпревар;

Red John за да типуваме некои утакмици :P

dragonsky кој фактички ми е најфино другарче настрана од мојата скаузерска екипа, а за кого не знам ништо;

П.с: Со првите четворица по можност да се избегнуваат ривалски муабети да не биде Агер-РВП случај :sneaky:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не знаев дека е Рики кога се поздравивме, отпосле ми пиша :D Ама зашто не на ријунион, ит вуд би најс :D

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.729
Поени од реакции
13.468
Баш во последно време си праам флешбек и таквимити ствари за тоа кој член би сакал да го запознам и наидувам на бројка која може да се наброи на прсти.
Anne. од мнооогу одамна и сеуште голема е желбата.
Истото важи и за Везилка-, Tender Girl.
wot ако она у парк се брои, ја мењам постануем верник и ќе почнам да филозофирам во подфорумот Религија.
Тоа е за сеа.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.699
Поени од реакции
34.231
Баш во последно време си праам флешбек и таквимити ствари за тоа кој член би сакал да го запознам и наидувам на бројка која може да се наброи на прсти.
Anne. од мнооогу одамна и сеуште голема е желбата.
Истото важи и за Везилка-, Tender Girl.
wot ако она у парк се брои, ја мењам постануем верник и ќе почнам да филозофирам во подфорумот Религија.
Тоа е за сеа.
Не се брои. Мислам дека квалитетен хејт може да удриме. Уз пиво. Обострано е.

Пошо вака масовно собирање наводно не сум се докажувал ко шо треба, па моето постоење се става под прашања. :D Нејсе, во прикажана прилика радо. Кога сум веќе тука сакам да се упознаам со дечките од тв, Io Sono Interista да го частам пиво за безусловната љубов, dragonsky пошо знаеме ќе дојде со мобилен пун 4 гига Ане фотки, Pluh да го мавам заушки и да го научам како се бриче, beneamata чисто физички да видам како изгледа, полесно да го замишљам у фустанче, немора ни муабет.. :icon_lol: да не набројувам, цел филм и тв, такоџе од музика со turvior и Crazy Diamond делуваат како чил дечки за чилање, а мерак по муабети и Windfucker би сакал да го слушам во тој цел микс.

Надвор од овие подфоруми сакам да се дружиме со Антоние, a чисто да не биде sausage fest постов на чај сакам да ја носам @Crazy P0Y0L дека сум диво заљубен во истата, чисто барем да си го побарам сонот назад, во најмала рака. :pipi:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Ја лично со

Sussaro - Да каже некоја мудрост
Let 3 - Да каже некоја глупост
wot - Да исконтра нешто пошто е како Калимеро :icon_lol:
Luki Junior - Да видам дали ќе носи бели чорапи со влечки како на една слика (германски стил)
leandra - Да и поклонам нова слика за профил
Ilumious - Има муабети кај членов
Io Sono Interista - Да тепаме секој кој шо гласа на таа темата за ЕКВ, па макар и песната би била само пиштење
turvior - Добар дечко
beneamata - Добар дечко 2
Acid - Да каже некоја финта за фото
Uli Hoeneß ЧЕНТО spaso MiaSanMia Mario Gómez - Дечките од Баерн
PurplePuma - Филозоферка :icon_lol:
тапа фраер dobro poznat - Кои цареви еј!
Psyside - Аудиофил како Реформ торта со фил
Pat Bateman - Не знам зашо, али никот ме потсеќа како на некој карактер од The Shining
Anco - Легенда која хода
Hank Moody - Ѕверотина
@citro

Има уште, али не сум паметен т.е не ми текнува да пишам уште некои (да беше паметен ќе си легнеше одамна!)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Не се брои. Мислам дека квалитетен хејт може да удриме. Уз пиво. Обострано е.

Пошо вака масовно собирање наводно не сум се докажувал ко шо треба, па моето постоење се става под прашања. :D Нејсе, во прикажана прилика радо. Кога сум веќе тука сакам да се упознаам со дечките од тв, Io Sono Interista да го частам пиво за безусловната љубов, dragonsky пошо знаеме ќе дојде со мобилен пун 4 гига Ане фотки, Pluh да го мавам заушки и да го научам како се бриче, beneamata чисто физички да видам како изгледа, полесно да го замишљам у фустанче, немора ни муабет.. :icon_lol: да не набројувам, цел филм и тв, такоџе од музика со turvior и Crazy Diamond делуваат како чил дечки за чилање, а мерак по муабети и Windfucker би сакал да го слушам во тој цел микс.

Надвор од овие подфоруми сакам да се дружиме со Антоние, a чисто да не биде sausage fest постов на чај сакам да ја носам @Crazy P0Y0L дека сум диво заљубен во истата, чисто барем да си го побарам сонот, во најмала рака. :pipi:
И јас сакам со истите, од слични причини. Плус би ги додал
@џимеј
@Sussaro
@Ставрогин
@Forrest Gump
@OSHO-Lover
@Psyside
@Anne
@Maryah.C
@Фјодерка
@Saladin
@Anco
@STEALTH
@КвикСилвер
@Hank Moody
@кики
@Везилка-
@Zlatikevichius
@Луси_Лу
@Darklady
@beneamata.
@Andrew
@Luki Junior
@dragonsky
Mуабетите би биле што би биле, не ги мислам но сигурно интересни ќе да се@wot и @Crazy Diamond ги знам како изгледаат само :) Али погоден че биди муабетот и со нив максимално и назад. Ајде има време, некогаш и то чудо би се остварило, само да сме живи и здрави.

Сто посто некој имам испуштено пошто чувствувам како празнина на целосна непотполност, но то е то, некогаш ќе се надополнам.

Kajgana Shop

На врв Bottom