Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
инаку на листава ја додавам Стрит Денс, Токсикологија, Алекс16.. (можда и ќе се запознаевме за малку ако беше тој:pos:)
as well ..ВеС, Токсикологија, Енерџи (сакам ин лајв :)) , Блајнд, Тончи, Сексилишс007, Ејсид, ЗироСтајл, Зиак92, Кискино, The warrior, Миланез, МикиоСан, Зеус....и не ми текнува веќе.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
moni <3 real
и со Тамче - не за друго снаа ми стана сега :)
as well ..ВеС, Токсикологија, Енерџи (сакам ин лајв :)) , Блајнд, Тончи, Сексилишс007, Ејсид, ЗироСтајл, Зиак92, Кискино, The warrior, Миланез, МикиоСан, Зеус....и не ми текнува веќе.
На листава одозгоре да ги додадам и стрит денсер, енерџи, микио сан, бобанмакеоднија, акси16, драчевоДсити, манутдШампионс, џену грл

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Сеуште остануе мони срценце реал...
Вајлд Долфин е нова на листата
И саам со ајнштајн да се упознаам.. ама ајнштајн оној научникон.. да и докажам на кате дека му се побиени некои од теориите
Едит, и со стрит денса :пипи:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Ги додавам и АјсБој и ДонЈас... како и сите останати што сакаат да ме запознаат :smir:

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Bi mi bilo chest:D,inache ja sakam so:
Mrak,GemmaAtkinson,TaM4E,IceBoy,DracevoTheCity,PokerFace,ManUTdCHampions,Stre3t Danc@,Mr.Infection,smokey_the_kid,Devil'32,Smoka,UniqueGirl(pametna curica)
stolee,dimitaar i ostali...
sorry ako zaboraiv nekoj..

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Za sega samo so Maca_Dark najubav vpecatok mi ima ostaveno sekoja cest za devojkata :back::smir:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Многу би сакал да се запознам со Мак тигар и со Миланез..:milan::милан:

Kajgana Shop

На врв Bottom