Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Со камиказа,марјан-мики,тинна,.мАРИЈА.,мариа,маршмелоу,рок-кате,вес,дегенерик,дхоо|,ссс-столица,зиростајл и други
едит:забораив,и со Тони_те да го видам во живо шо тепач е

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Па со дивајн гладиус ...и мн други сеа не ми текнува

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
13.441
Покрај досеганаведениве го додавам IOsonoINTERNISTA да напраиме муабет најмногу околу филм и музика.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Да бев со истиов ум пред некој период, ќе го пишев порано ова.
Сакам да се запознам со Out Boy. Пред некое време не ни помислував на ова, некако ми идаше демек ко... дека воопшто никогаш не би разговарал и не би пиел кафе со некој кој е хомосексуалец. Самата помисла ми беше одбивна и ми се повраќаше.
Изгледа од фактот дека многу генерализирав. Верувам дека досега сум пиел кафе со луѓе кои сумљаат во својата сексуална определеност, можит после 5 години ќе испадне да дознаам дека некој мој школски или било кој испадне хомо, па да се згрозам ради шо сум се дружел со него.

Сега, радо би седнал на кафе и би разговарал со Out Boy. Го следам, му читам постови, и тоа што неговата сексуална определеност не е иста како мојата, ја ставам на последно место. Толку може да се научи од него, во било која сфера и би ми било мило ако некогаш имам прилика да го запознам и да пијам едно кафе со него.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
moni <3 real
и со Тамче - не за друго снаа ми стана сега :)

Kajgana Shop

На врв Bottom