Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Со Shmekerot. (ама под услов да не го спомнуе зборот шмек сваки 10 секунде :pos: :pos:)
Раперче и јас би сакал да те запознаам! Јас во реалноста воопшто не го спомнувам зборот шмек. Во реалноста не користам зборови. НО...го практикувам шмекот на секои 10 секунди :)
И мислам дека е крајно време да се запознаам со гробарот мој и пред се мојот Шеф...ВИКТОР ГГ...доста време помина а не сме се запознале...Викторе нашето прво запознавање нема да биде со ракување...Ќе си изгушкаме ко прави пријатели!...

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Со Мими :back:
Шмекерот :pos2:(П.С. Забрането шмекање!!!)
Лет 3 :vozbud:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Со Мими :back:
Шмекерот :pos2:(П.С. Забрането шмекање!!!)
Лет 3 :vozbud:
Еј сеа забрането шмекање...:uvo:...ондак уопште не треба да се запознаваме! :) се шалам...И јас сакам исто Гирллл :)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Хааха ееееееее Шмеки бе сите сакаат да те запознаат,,,а јас те знам веке подолго време,,,,,, стана инстант популарен :pos2: :helou:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Хааха ееееееее Шмеки бе сите сакаат да те запознаат,,,а јас те знам веке подолго време,,,,,, стана инстант популарен :pos2: :helou:
Ико...инстант популарен а? :) Нешо ко Александар Белов шо стана? :)) Од кладилница преку песна до балканска ѕвезда :)
Епа брат...јебига. Порано мојот шмек ти си го приметувал само низ маало. Па после...насекаде низ државава! Па си реков уште виртуелно да се изнашмекам и ќе го достигнам врвот :)
Он топик: Сакам да се запознаам со др. Аган!

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Moжеби некои во претходните постови сум ги пишала али сега имам официјалена листа:Bawbiie,џимеј,Ves, Emkaa,Jovan, Bon Jovi, Leila,Viktor mak, armin, The chosenwizard, Skarlett O'hara,Nightwalker,Bitolcanecot(mu go zaboraviv nikot ali on ke se prepoznae:pipi:),Bugii, ace element, agora,Dark king, D 17, zaus, raperce, mile panika, Shorty, milanez,rockLady , red devil i sajtler mislam deka bea tie sega za sega :pipi:.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Сакам да се запознаам со Џимеј!...Прво бидејки он сака со мене да се запознае. Второ...и јас сакам со него. А зашто сакам?...па затоа што е Џимеј. Е...и коа ќе се запознаам некад со Џимеј ќе му кажам...Џимеј идеме на шанк на по едно пиво или што и да пиеш. Ќе грицкаме паралелно кикирики. И ќе гледаме жени. Ќе му кажам...Џимеј брат...многу ми е мило шо се запознаваме. Но...запознавањево не останува само на јас сум Шмекер,Јас сум Џимеј...мило ми е и на пиво муабет. Џимеј...коа ќе се запознаеш со мене јас ти местам шмекерица. Во локалот кај шо ќе седиме...ти ќе ми речеш: Шмеки...онаа брат со цицките. Јас: Џи: но проблемо! И за другар ми Џимеј упатуем шмек на цицлестата она ме гледа ко избезумена од шмекот...доаѓа и ми вика те сакам. Јас: Ако ме сакаш запознај се со другар ми Џимеј...пољуби го и идете кај тебе дома и имајте секс. Џимеј ова ако не се деси...Шмекер да не се викам :)....Ууу ама сум се изнапишал...ко на Драга Кајгана да сум :)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Јас најново сакам со Mimi Simonovska и DeepPurple.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
со најголемата фаца на кајгана.... ЛЕТ 3...
баш сакам да видам каков е надвор у реалниот живот... :vozbud:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Пошто сакам да го запознаам Шмекерот, а го познавам Др.-АГАН, и исто така ми се пие пиво ќе ви се придружам вас двајца:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom