Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Па еве сакам да се запознаам со Goddess of Chaos, Димитар, Fortune, Дивајн, Спајдер и сите шо сакаат да се запознаат со мене. :smir:

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
Сакам со Скул да си седнам на едно кафенце така да си правиме некое тешко муабетче :)

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
JuveFan напиша:
Сакам со Скул да си седнам на едно кафенце така да си правиме некое тешко муабетче :)
Се имаме ние запознаено,ало!Не ти текнува тогаш кај Водка?:)

Јас сакам да се запознаам со Vanilah! и Nephtys (извини ако ти го згрешив никот).:)

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
ја сакам со тие со не се знам али најмногу со годес јеј

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.491
Поени од реакции
7.996
Друже, па ти тоа го праиш секој ден малку по малку... никад нема да се запознаеш до крај :pos:
Јас сакам со tina89, Lenadra, Martha Graham, StormAngel, Macedalien...
RAGAZZAAA мама миааа....

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
да се запознам со некоја колку мене, што не гледам некој такви. :)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
ja sakam soooooo RealGirl :) ama toa e samo zelba nazalost
xixixix:smir:

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
I tata bi sine...

Јас со Годес, Појол, Сатори, Ангелче, Коридорс (најфраер: д ритрн), Форчн, Дивајн, Мацедалиен итн...

N

Nephthys

Гостин
Не сум долго време на Кајгана,ама од досегашните постови кои ги имам прочитано највеке ми оставиле впечаток на Скулгрл и Дивајн,па според некоја логика би сакала да се запознаам со нив:helou:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Nephthys напиша:
Не сум долго време на Кајгана,ама од досегашните постови кои ги имам прочитано највеке ми оставиле впечаток на Скулгрл и Дивајн,па според некоја логика би сакала да се запознаам со нив:helou:
Иако имаш мал број постови, и ти ми имаш оставено мене впечаток, па кога е веќе обострано, полесно е нели?:smir:

Туку Бада ... два пати сме се нашле на исто место, така да нареден пат пушти рака како помал, ако навистина сакаш да ме запознаеш ... :helou:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
a da i so PSYtisfaciton :) mn. mi e interesna osoba i rado bi se upoznal so nea :)

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Јас...па иам напишано и порано...ама еве вака

Divine,RealGirl,Скулгрл, Fortune,MAR MAR, Gego, Струмикс, concrete, Acid, SCORPIO_20, Прити_Грл, ragazza (сограѓанка а не ја знам), Flix (исто сограѓанин а не го знам), Godess of Chaos, Garfield, ada, ...има баги :) (забораив многу)

Kajgana Shop

На врв Bottom