Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Bacillus gagous и Sussaro сакам да ги запознам од дедо Ноета..(од порано значи:) )

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Со Фантом,леандра,саша...и сите што не се од Скопје на собиранката рекоа ќе дојдат али незнам или ја не ги видов или...:toe:

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Што знам.Некако немам предизвик у моментов за никого. Тие што ми беа интересни веќе ги имам упознат, освен Фантом и другарка му Марина.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Fantom_oh напиша:
Водка, Гижо, Псај, Ацид, Маци, Јаков, Бушав, Димитар, Мрно, Серпико, Гаго и толку засеа
Апдејт: плус Нина, Мац, Трн во око, еленче бонџови, блад, и.... ај после пак апдејт :hihi:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Глупо е да пишам дека сакам со тие шо ме спомнаа веќе, ќе испадне за вратка, али sussaro почнаф да го сонуем више, бацилус ми е редовен гостин на листата од дедо ное на марина и више ми е у навика да кажам дека чекам да ги запознаам ниф двајца, а псај сакам да ја запознаам зашо она сака мене да ме запознае.

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
South park напиша:
A zosto mene nikoj ne me saka???:smir:
Па ваљда зашто си нов па не те знаат многу членовите.Ја сакам еве, со тебе и со сите други активни членови што ги немам запознаено!

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
Е јас сакам со Димитар да се запознаам!!!!:)

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
хммм,сакам со Фантом Ох,Марина,Струмикс (или како и да беше), и дефинитивно со Гадес оф хаос :)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
mary_jane напиша:
хммм,сакам со Фантом Ох,Марина,Струмикс (или како и да беше), и дефинитивно со Гадес оф хаос :)
Така беше :).
Инаку, јас сакам да се запознаам со сите оние по форумов кои, како и јас, лудуваат по коли и се друго што има мотор (Волксваген, Андроник, конкрит, Мандрак...)
Со Дивајн, Форчн, Мацедалиен, тоа се луѓе кои ги познавам преку контактите на МСН или сл. а би сакал во живо да ги запознаам
Исто така, Ацид, Мистичен и Викторгг, Гревити Грејв и Сусаро кои ме воодушевуваат со мислењата на форумот.
И, секако, сите оние кои на оваа тема изразиле желба да ме запознаат. Јас сум си дружељубив човек.

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
mary_jane напиша:
Мери Џејн и јас исто!..сакам да се запознам со мене..:) шала на страна, ти ми си исто на листа на приоритетни човеци за запознавање.

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Acid.. hhh.. :helou: да видам шо чоече е.. :) други, фантом и цел о(х)рид, и од жениве некоја, која ќе се падне.

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
Димитар напиша:
Дружи се на форумот :) ќе има собиранки, по МСН договори се со некој...
Тоа е целта на кајгана: дискусии и дружење!
correct!јассссссс сакам со сите,и тие шо сакаат да се запознаат со мене и тие шо не сакаат,јбг мирољубива сум :D
и голем поздрав до МКфорсес,ве молам некоа постои....

Kajgana Shop

На врв Bottom