- Член од
- 1 јануари 2025
- Мислења
- 204
- Поени од реакции
- 679
Ne se bash evtiniВакви евтини куравчиња колку се накотија бре мме... по Малдиви,Занзибари,Дубаиња!

Ne se bash evtiniВакви евтини куравчиња колку се накотија бре мме... по Малдиви,Занзибари,Дубаиња!
Bezobraznice edna neli sum ti dovolen?Од твоја уста у божји уши![]()
Pa neli dusicko ti sakase trojka?Bezobraznice edna neli sum ti dovolen?![]()
Nema gajle, tamu umrtveno mesoto eХахах тетке овој коа ќе те фати пичната жила ќе ти ја скине![]()
Mrtvo ti e tebe megu noze...kaj zena e vecen plamen, aktiven vulkanNema gajle, tamu umrtveno mesoto e![]()
Ostaj ti ta rabota, kaj imas videno ti treva na avtopatMrtvo ti e tebe megu noze...kaj zena e vecen plamen, aktiven vulkansto nikogas ne gasne.
![]()
Sho cena baraat ovaka kolku poskapija so inflacijava?Ne se bash evtini![]()
2%Sho cena baraat ovaka kolku poskapija so inflacijava?
Jas, ti i uste nekoja ispotena lojna gazica. Ne ovoj Jason Momoa tamu.Pa neli dusicko ti sakase trojka?![]()
Sexy baba![]()
Денеска роденден слави eдна од најпознатите македонски естрадни уметници на сите времиња - прилепчанката Блага Петреска - Маркукуле
Блага Петреска е родена на 6 април 1947 година во Прилеп. Завршила нижо музичко училиште во Прилеп, средно музичко училиште и Виша педагошка академија во Скопје. Три години работела како наставник во нижото музичко училиште во Прилеп, а три и пол децении како член на хорот при операта на...markukule.mk
Секоја чест, 88 ги наполни а се држи, можеби млади ја сервисираат
Па знаеме дека си ебач на баби, за да имаш пари да се коцкаш.Sexy bababi ja ebel.
Da mozam da biram pomegju babava i taa so nosot kako shporet na drva, stvarno poprvo babava bi ja ebel.