Морееееее........не ми се ни почнува со набројување,немам толку време хехехех.......ај да почнам со Скарлет Јохансон,Џесика Алба,Џенифер Лов Хјуит,Џесика Биел и толку ми работи мозокот.Утре апдејт
Pa da vi kazvam pravo nemozam da se odlucam konkretno za edna so bi ja otvoril ama ako vise biram ne se zaletuvam po nesto site placat i si gi cedat dolnite! ja bi se resil za Alissa Milano nikoj drug ednostavno ovaa zenska me pali i mi dava toa so mi treba taka da bi se otkazal od zivotot za nejze ... toest ne za nejze ama za krsenje nevinost so nea da brate bi se otkazal od se..... e ne se bas od sea ama bi vredelo da i kazam kolku sme nie makedoncite nadareni POLOVO ama sepak imam nekoj koj sto sakam i nema nisto bolje od sex so nego taka da site ovie "POZNATI" se isto taka anonimus ako ne se po televizii i sl. i isto ke vi se fati ako ja vidite na telev. ili pred vas kaj tebe u malo
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.