Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.280
Поени од реакции
3.312
Читам секакви коментари за Викторија,само ќе кажам што се разбирате вие таа е совршена.
Таа заслужува да биде почитувана, да биде сакана и заслужува некој кој ќе се грижи за неа.Заслужува некој кој ќе ја потсетува дека секој дел од нејзиното тело е прекрасно.Некој кој заедно со неа ќе го гледа ѕвезденото небо под Месечината.
Таа заслужува се.
Да де ,дај спој не некако..

E

enzo8

Гостин
Читам секакви коментари за Викторија,само ќе кажам што се разбирате вие таа е совршена.
Таа заслужува да биде почитувана, да биде сакана и заслужува некој кој ќе се грижи за неа.Заслужува некој кој ќе ја потсетува дека секој дел од нејзиното тело е прекрасно.Некој кој заедно со неа ќе го гледа ѕвезденото небо под Месечината.
Таа заслужува се.
Brat sekoja zena zasluzuva da bide pocituvana ama ti sto si simp, sto pravime?:LOL:

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.431
Поени од реакции
4.171
Таа заслужува се.
Hhahahahahaha delusional sto bi rekle amerite.. Na pola metro bev od nea koga toj bateto i pravese fotosesija bas na vidikovecov, bukvalno decava moi im se matkaa tuka pred niv zad niv.. Devojkava e katastrofa druze, samo toa ke ti kazam.. Koj znae kakvi fotoshop alatki koristi.. Edino na nea cickite ne i se falš, bukvalno salo i izlagase od toa gorniot top, so fotoshop izbrisala, gz ne ni ima, samo siroki kolkovi, faca zošto me ljufi izbegavaju.. Se kacila so zicarata, dosla na vidokevecot i fotosesija.. nemoj da mislis nesto planinarela... Baska koga zavrsi slikanjeto se oblece u trenerka i zakopca toa cickite..

Последно уредено:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.412
Поени од реакции
13.435
Hhahahahahaha delusional sto bi rekle amerite.. Na pola metro bev od nea koga toj bateto i pravese fotosesija bas na vidikovecov, bukvalno decava moi im se matkaa tuka pred niv zad niv.. Devojkava e katastrofa druze, samo toa ke ti kazam.. Koj znae kakvi fotoshop alatki koristi.. Edino na nea cickite ne i se falš, bukvalno salo i izlagase od toa gorniot top, so fotoshop izbrisala, gz ne ni ima, samo siroki kolkovi, faca zošto me ljufi izbegavaju.. Se kacila so zicarata, dosla na vidokevecot i fotosesija.. nemoj da mislis nesto se kacuvala.. Baska koga zavrsi slikanjeto se oblece u trenerka i zakopca toa cickite..
Конечно некој од прво лице да докаже шо фока е оваа, ама џабе е е Меџик Мајк братот сигурно и на позадина од телефонот ја има ставено.
А ја му верувам на Сладоледот, сите овде знаеме каков мераклија е и како сака да и го свирне на една членка. Сигурен сум дека успеал вчера, иако под строга контрола од жена му, да фрли два три погледи кон дебелата, со изговор деца елате ваму да не ви ебам матер.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.786
Поени од реакции
17.306
Hhahahahahaha delusional sto bi rekle amerite.. Na pola metro bev od nea koga toj bateto i pravese fotosesija bas na vidikovecov, bukvalno decava moi im se matkaa tuka pred niv zad niv.. Devojkava e katastrofa druze, samo toa ke ti kazam.. Koj znae kakvi fotoshop alatki koristi.. Edino na nea cickite ne i se falš, bukvalno salo i izlagase od toa gorniot top, so fotoshop izbrisala, gz ne ni ima, samo siroki kolkovi, faca zošto me ljufi izbegavaju.. Se kacila so zicarata, dosla na vidokevecot i fotosesija.. nemoj da mislis nesto planinarela... Baska koga zavrsi slikanjeto se oblece u trenerka i zakopca toa cickite..
Oд планинарење, планинарела само на курови.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.492
Поени од реакции
26.045
Дај вие препорачајте некој пластичен хирург на фацијална.
Што ќе и прајме со фацана како стаорец ?
Има ли некакво чаре освен хартиена кеса за шеќер и пластична операција ?

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.047
Поени од реакции
11.149
Дај вие препорачајте некој пластичен хирург на фацијална.
Што ќе и прајме со фацана како стаорец ?
Има ли некакво чаре освен хартиена кеса за шеќер и пластична операција ?
Ќе и кажам доаѓа период на маскенбали, ноќ на вештерките итн, па чисто да се испроба некоја маска.

Дури и со оваа помалку страшна би била кога би ја ставила

Kajgana Shop

На врв Bottom