Jas bi i ja zatnal kanalizacijata za da ne morash govna da jadish!!!На Ани говната би и ги јадел ко сарми а вие како сакате..
![]()
Jas bi i ja zatnal kanalizacijata za da ne morash govna da jadish!!!На Ани говната би и ги јадел ко сарми а вие како сакате..
![]()
Пресмешен сиJas bi i ja zatnal kanalizacijata za da ne morash govna da jadish!!!
Оваа ко резервирана како за second hand option за некој началник додека првата опција му е на одмор со нејзиниот супруг.На Ани говната би и ги јадел ко сарми а вие како сакате..
![]()
Кој и да ја трти оваа прдара, секоја му чест. Мислам дека сопругот ретко добива таква чест, не можи на ред да стигнеОваа ко резервирана како за second hand option за некој началник додека првата опција му е на одмор со нејзиниот супруг.
Се мрси од утре.Мрсничка е
Devojkava e "dojdi mi vecer i nikogas poveke", tolku e dobra.Со кристи масажа Скопје доволно позната на фб и не мора да машко или од Америка едноставно добра еПрегледај го приврзокот 414460
Автоматски споено мислење:
Ова женско е или ?
ако ова и речеш, она ќе ти се изнасмее и ќе ти рече "ти си мојот најдобар другар, give me five bro"Сакам да и бидам сонце во нејзините очи,
Да и го стоплам срцето во студените ноќи.
Да и бидам месечина на нејзиното небо и
да светам сјајно во него.
Да и го исполнам денот со свежина.
Да бидам нејзина вечна сенка, нејзина храна и сласт,
Да и подарам најсилна љубов, искреност и страст.
Да бидам најдоброто нешто што и се случило.
Прегледај го приврзокот 415498
Викторија Петровска
Само кеш бруда за цицлестава. Секој ден ги слуша по 100 пати овие стихови што ги напишал нашиот надежен кајгана поет.ако ова и речеш, она ќе ти се изнасмее и ќе ти рече "ти си мојот најдобар другар, give me five bro"
Ovaa cickite vo Helankite si gi podfajcha za da ne i provisnat pod Koshula