Jas bi i ja zatnal kanalizacijata za da ne morash govna da jadish!!!На Ани говната би и ги јадел ко сарми а вие како сакате..
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas bi i ja zatnal kanalizacijata za da ne morash govna da jadish!!!На Ани говната би и ги јадел ко сарми а вие како сакате..
![]()
Jas bi i ja zatnal kanalizacijata za da ne morash govna da jadish!!!
Оваа ко резервирана како за second hand option за некој началник додека првата опција му е на одмор со нејзиниот супруг.На Ани говната би и ги јадел ко сарми а вие како сакате..
![]()
Оваа ко резервирана како за second hand option за некој началник додека првата опција му е на одмор со нејзиниот супруг.
Се мрси од утре.Мрсничка е
Devojkava e "dojdi mi vecer i nikogas poveke", tolku e dobra.Со кристи масажа Скопје доволно позната на фб и не мора да машко или од Америка едноставно добра еПрегледај го приврзокот 414460
Автоматски споено мислење:
Ова женско е или ?
Сакам да и бидам сонце во нејзините очи,
Да и го стоплам срцето во студените ноќи.
Да и бидам месечина на нејзиното небо и
да светам сјајно во него.
Да и го исполнам денот со свежина.
Да бидам нејзина вечна сенка, нејзина храна и сласт,
Да и подарам најсилна љубов, искреност и страст.
Да бидам најдоброто нешто што и се случило.
Прегледај го приврзокот 415498
Викторија Петровска
Само кеш бруда за цицлестава. Секој ден ги слуша по 100 пати овие стихови што ги напишал нашиот надежен кајгана поет.ако ова и речеш, она ќе ти се изнасмее и ќе ти рече "ти си мојот најдобар другар, give me five bro"
Ovaa cickite vo Helankite si gi podfajcha za da ne i provisnat pod Koshula