Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

SkimSkam

Full Stack Говнар
Член од
26 август 2021
Мислења
2.119
Поени од реакции
5.671
Со ќутек, со вреѓање, со deep throat, со гушење, со солзи, со обострано иживљавање, со све.
Од времето уште кога бркаше underage синчиња на газди на дискотеки и бизниси со цигари, се шушкаше дека ќејфлика била. Незнам во меѓувреме колку и се смениле приоритетите, ама свесна е дека водење љубов нема да добие за еден викенд во електра палас и ручек во хамодракас, него класичен focus on him со чмарови лижење со све.

Ризикувам да ми ебат матер Драгата и Калехонот, али па еднаш се живее.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.735
Поени од реакции
49.278
Кружеше едно време приказна/мит според кој секој фудбалери што ја цапнал, експресно напраил трансфер во странство

Се препишуваше ова на среќата што ја носи контактот со циганска минџа.

SkimSkam

Full Stack Говнар
Член од
26 август 2021
Мислења
2.119
Поени од реакции
5.671
Би ја цепал некој Мелита сега, во вакво агрегатно стање? Поише пластика има него на два рафта во Џамбо.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.278
Поени од реакции
8.672
За Лила Филиповска муабетиве постојат најмалку 15-20 години дека доста ѝ се изредиле, дури и луѓе кои се многу малку во тек и не ги интересираат вакви работи (ко мене) ги знаат.

Отсекогаш сум се прашувал како живее син ѝ со спознанието дека многумина ѝ се израдувале на мајка му и сè уште ѝ се радуваат. Мора да е тоа некоја тешка форма на denial, нема шанси туку-така тој факт да го сварил...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.735
Поени од реакции
49.278
Би ја цепал некој Мелита сега, во вакво агрегатно стање? Поише пластика има него на два рафта во Џамбо.
Искрен да бидам во приликава, и кога беше помлада и поспремна не ми беше во топ 5. Имаше некоја одбивна невротичност во неа што не знам како како да ја објаснам.
Сега па, ваква каква што е, може само да игра Долга Магарица во атарите на скопските талибански села со љунгите на кои им е сатисфакција и во чии заостанати светови сигурно сеуште високо котира.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Не е ни за смеење оваа Мелита веќе. Жената си има некои психички проблеми, онакви слики да ставаш и така да се унаказиш од реално убава жена е трагично. Не само она, еден куп сега од јавниве жени што збутале некаква пластика изгледаат далеееку полошо. Накова исто личи ко мртвата невеста на Бартон филмот во фацата од сите тие филери.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
За Лила Филиповска муабетиве постојат најмалку 15-20 години дека доста ѝ се изредиле, дури и луѓе кои се многу малку во тек и не ги интересираат вакви работи (ко мене) ги знаат.

Отсекогаш сум се прашувал како живее син ѝ со спознанието дека многумина ѝ се израдувале на мајка му и сè уште ѝ се радуваат. Мора да е тоа некоја тешка форма на denial, нема шанси туку-така тој факт да го сварил...
Еве пример дознаеш дека мајка ти била курва на времето како ќе реагираш? Ќе престане да ти е мајка? Ќе прекинеш да имаш однос со нејзе или да ја сакаш? Си тераш понатаму, што правела таа си правела, ти ја знаеш како мајка ти што те родила, те чувала, била тука за тебе итн. (секако во зависност да била родител на место).

Kajgana Shop

На врв Bottom