Со кој/а член/ка на форумот би сакале да имате секс? (18+)

• Креатор на темата Креатор на темата ano123
  • Време на започнување Време на започнување
Мислу се измеѓу Бијонсе,Вруќ Поздраф или Денам даа наденам
:icon_mrgr:

Замисли групњак сс овија, ке фрштиф муабети у стилу
Тооо душо...
...аххх ти си моја дијагноза
kako da te otkacammm????

Мислу се измеѓу Бијонсе,Вруќ Поздраф или Денам даа наденам
:icon_mrgr:

Замисли групњак сс овија, ке фрштиф муабети у стилу
Тооо душо...
...аххх ти си моја дијагноза
kako da te otkacammm????
:pos:

Дај им на лугето невидени средства за комуникација, социјални мрежи, твитери, чуда, и што ќе направат со нив?

Ќе отвараат теми за секс и ќе си пуштаат слики на полови органи во приватни пораки.

Загорени од сите теми, обедните се тука.

Со кој член од форум сте имале ебање?
Автоматски споено мислење:

Иначе Ја! како би изебал некоја членка од форум. Пишувам и од самата помисла дека е членка на форум се возбудувам и раце ми се тресат. Јако.

е не сте нормални:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:барем ми го направивте денот повесел:pos::pos::pos::pos::pos:

Може @парва душо, можеееееееееееееееееееееееееееееееееее....ама ќе забораиш после кумановски дијалект:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:море, же заборавиш и како се викаш.....................:jeeee::Кезец:

е не сте нормални:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:барем ми го направивте денот повесел:pos::pos::pos::pos::pos:

Може @парва душо, можеееееееееееееееееееееееееееееееееее....ама ќе забораиш после кумановски дијалект:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:море, же заборавиш и како се викаш.....................:jeeee::Кезец:

Тебе те спомнаа во било кој контекст поврзан со идејата дека имаш секс и ти го направија денот.

Пресреќна е кутрата, жал да му падне на човек, ко циган на бурек се радува.

Sakam,ne da ne sakam,ama ne mozam,sto da se pravi ke cekam tema>So koj clen od forumov sakate da odite na pazar ,ili bi sakale zaedno da cekate pred banka,ili mozebi zaedno na banja preku ministerstvoto ili prosto so koj clen bi sakale i izigrale partija domino vo Zena park.

Џабе куцаш, ништо не те пере за дињата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom