Со кого се познавате од форумов?

Член од
28 јуни 2006
Мислења
403
Поени од реакции
0
го познавам месија,томссасо,веселиот и чак норис.дечкото е навистина ко него.а плус тоа знае и некоја вештина повеќе од чак норис,така да страв и трепет е во градов.

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
deneska u pjaca gi zapoznav school girl i Batistuta(ne znam kako i bese tocno nickot na school girl)

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
И со нинџа сум се упознал. Дали нинџа е девојката од која ме раздели рамбо келнерката? Чекам одговор.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Dimitarc напиша:
И со нинџа сум се упознал. Дали нинџа е девојката од која ме раздели рамбо келнерката? Чекам одговор.
Димчеее, кај си ти бе па?:vozbud:

Не. Келнерката те раздели од мојата другарка, а таа не доаѓа на форум. Нинџа беше застаната помеѓу Форчн и Девилиш:baeh:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Форчн секогаш забележува и помне ситници.

Ај се уверив дека го знам и Фантом. Пукнете си вие што не го знаете!

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Вчера ги запознав Нина и Свит Барби.:3:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.134
Поени од реакции
25.668
ok од вчера тие што бе набрзинка
-Водка, Гижо и Батистута ги запознав порано
+ беа Ацид, Скул, Грл, Франкенштајн и уште еден тип и една девојка кои не знам кои беа :toe:

Член од
6 јули 2006
Мислења
109
Поени од реакции
0
Ajde Koa ke Bide rodendenot na kajgana ke se pravat sigurno nesto pa da im odeme na zabavata sekako ako ne pokanat pa ke se zapoznaeme site neveruvam da sakaat ali ok toa e

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Do vcera bev na odmoor so stef,flik i marata taka da sea i niv gi znam...super se

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
jas KONECNO doznav deka bratucedka mi e doti4nata:pehar: a inace gi zapoznav mRnO,Dzordz,eden tip sto ne doznav kako se vika i Crazy.:je:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Nina напиша:
jas KONECNO doznav deka bratucedka mi e doti4nata:pehar: a inace gi zapoznav mRnO,Dzordz,eden tip sto ne doznav kako se vika i Crazy.:je:
Леле, еј сите се најдоја братучеди, братучетки... ауууу ова форумов страшна работа е. :) :)

Kajgana Shop

На врв Bottom