Со кого се познавате од форумов?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
до вчера со никого. вчера ги запознав натурал грл тончи смекси скајдог( не ми текнува како му е сеа новиот ник) моника таруно војводата индиго чајлд и др...

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Значи, вчера александар, God Hate Us All, Моника, Индиго Чајлд Лавот Војводата, а останатите не им ги знам никовите.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Значи, вчера александар, God Hate Us All, Моника, Индиго Чајлд Лавот Војводата, а останатите не им ги знам никовите.
ете јас те заборавив тебе и год јет ас ол да ги набројам... ај ваљда следна собиранка ке има и други членови :)

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Лично со никој..... се знае со едни 2 порано ама не се уклучуваат тие веќе 1 година ( едната ислам дека и банирана е) па не им ги памтам ни никовите...така да со никој

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Дечки една препорака, на следна собиранка со маици со никови или евентуално со беџови, оти ја тешко памтам имиња. :)
Инаку после собиранката: Тончи (него го знаев и од порано само не лично), брн84 пошо седеше до мене, дечко еден волверин ли беше, незнам како беше (што му го отворив и истурив виното... несакајќи ), ама молчелив некако, аллександар, другарка му што не сака да јаде ништо во 2 сабајле, натурал грл (фонтаната е позади тебе, ти десно идеш накај косо :)), тој до неа што беше (не му запамтив ник... јбг склероза), после дојде еден дечко со петокраки на лактите и со девојка (не запамтив име и ник исто, пошо тука веќе бев потфатен), смекси (кој носи рубикова коцка на собиранка, дуд, ... на следна ја ќе донесам крстозборка ;)), војводата, еден момак што ги има гледано истите серии ко јас, ама не е моја генерација..хмм...сомнително :) и други што не ги памтам, а и не ги видов баш, оти не глеам 2 чекори пред мене коа е темница. :)

Накај дома се запознав и со 2 полицајци, кои ме однесоа во станица за да запознаам еден началник, ама за тоа другпат. :)

Фина раја иде по собиранкиве, само другпат опуштете се појќе, не се јаде на собиранка, освен ако имаш пари да си купиш нешто. ;)

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
На листата на членови од форумов кои ги познавам ги додавам и:
Вага25 - ок девојка :)
Стар Почетник - многу позитивна и пријатна личност :icon_lol:
Принцес оф Ивл - ја запознав уште пред некој месец, а сеа открив и дека иаме завршено во исто основно:pipi:
Smexy - баш и не стигнав да напраам некој муабет
Рокенрола - ников стварно и одговара!
Сатори - многу живо девојче
Еден Ивица што нејќеше да си го каже јузерот :icon_lol: - стручњак за хороскоп
Sussaro - слабо се разбира у женска гардероба :icon_lol:
и така

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
сега засега со двајца се познавам -rz и другиот не ми текнува што ник имаше:)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
колку сте смешни кога ќе пишете:
-Не се познавам со никого ама би сакал/а со сите да се знаам.
ало бре гледате колку членови има???
36.411 членови......
со среќа во исполнувањето на лудите и зелени фантазии.

Kajgana Shop

На врв Bottom