H
^HITMAN^
Гостин
Сеуште не се познавам со никого, се надевам утре ќе се запознаам со првата.
Болдот-Toчкест си знае најубаво Иначе фино беше У Бариста. ГодхејтЈУсаал го упознав конечно, Маарко, Крејзи и.... Па толку беа ако не се лажамУбава вторнична шмек дружба со форумџии. Запознав и нови фацки како:
Инкогнито, Даркхарт, Смекси Бит, Марјан Мики, Параноик, Маца Дарк, Сајбер Рајдер.
Посебно драго ми беше што ги запознав ГодхејтЈУсаал. Како шо очекував...кумуникативно, интелигентно и типче коа сака да пие мартини од хомосесуални чаши
Кифла...на пуш пауза дознав дека не е баш убаво доколку има кока кола у негови раце да му побарам голтка )
Македонка 1985...ми беше мило стварно шо ја запознав. Па не бива. фејсбук френдови цела година а не сме се запознале. П.С. Нареден пат да дојдеш со посилниот пол
Па мислам дека тие се така нови...ако испуштив некој...извинете. Останатите што беа веќе ги знам. И ги поздравувам сите за убавава дружба.
П.С. Уште ме боли тимбава од тоа нискиот плафон у Бариста. Као се шибнав леле леле..!
Болдот-Toчкест си знае најубаво Иначе фино беше У Бариста. ГодхејтЈУсаал го упознав конечно, Маарко, Крејзи и.... Па толку беа ако не се лажам