Лелеее, Леа бе не заебавајВчера го запознав UnholY.
Ако речам дека е прекрасно момче некој нема да ми поверува,ќе речам дека е совршен за негови години.Однос,внимателност,изглед,интелегенција, култура...и згора на се забавен.
Не е слободен ако некое девојче се залета,а онаа што го има треба добро да го чува :smir:
И јас уживав во кафето и муабетот :back:Со makedonka1985. Кафето беше повеќе од пријатно :smir:
После толку договарања случајно го препознав и тоа во гужва. Тоа зашто нема чад сеа па покрај тоа шо лакше се дише,ако имаш среќа да стоиш до некој избањат, и појасно се гледа.Конечно, даде Господ и пресвета Богоројца да се запознаам со Шмекерот и со ~windy~. Да имав малце појќе испиено, најверојатно ќе се зацапав во Шмекерот, ама на моја среќа, паднав на ~windy~. Едно од најслатките суштества шо сум ги видел (после морското прасе шо ми е Охрид). Да ти е страв да ја гушниш да не ја скршиш море. Душа бе брат. А со Томе - се гледаме за утакмицата со Арсенал или со Интер здравје. :tv:
Ееее богами конечно Фантоме Викаш...за малку ќе си се зацапал а? Добро што рече на време: Знам кога ми е достаКонечно, даде Господ и пресвета Богоројца да се запознаам со Шмекерот и со ~windy~. Да имав малце појќе испиено, најверојатно ќе се зацапав во Шмекерот, ама на моја среќа, паднав на ~windy~. Едно од најслатките суштества шо сум ги видел (после морското прасе шо ми е Охрид). Да ти е страв да ја гушниш да не ја скршиш море. Душа бе брат. А со Томе - се гледаме за утакмицата со Арсенал или со Интер здравје. :tv: