Со кого се познавате од форумов?

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Се знам со неколку ... dh00|, Arhangel of death, Ш Т Е Т Н И К, vavio, sofist? .... и можи има уше некој шо сум го пишала :smir:

U

UnholY

Гостин
Вчера го запознав UnholY.
Ако речам дека е прекрасно момче некој нема да ми поверува,ќе речам дека е совршен за негови години.Однос,внимателност,изглед,интелегенција, култура...и згора на се забавен.
Не е слободен ако некое девојче се залета,а онаа што го има треба добро да го чува :smir:
Лелеее, Леа бе не заебавај :pos:

Инаку, да потврдам и ја познанство, супер девојка, отворена, муабети, филмови, коо да се познававме од претходно. Строго само позитивни импресии :)

R

Razorblade Kiss

Гостин
Со Пикасо. 3 и пол саата добро дружење со добар џез :) :) Ајде сега љубоморете ми :motor:

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Со мрафка, која ми е другарка 12 години и пред една недела паднавме на муабет за форумов и се најдовме и тука :vozbud:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Првиот член од Кајгана што го запознав е Гладиус.

Искрено кажано, ги надмина моите очекувања. Иако правевме муабет отприлика 15 минути, имам многу високо мислење за него. Премногу фина личност, многу ми е мило што се запознавме.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
...Лично се знам со: Tomi deviL(казн), максовизија, Инкогнито, ПокерФејс....и може уше некои...
А вака сајберски (али дообри пријателчиња) со: ЛогикС, Зокиарсенал,пирло21, РИОТ, Статускво така:):) .....ваљда не испуштиф некој://

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Морам да си кажам и јас:)
Денес ја имав честа да се запознаам со Aurora~Borealis. Девојка која за кратко време на форум ми остави голем впечаток, а за уште пократко време (некои 10-15 минути) ми остави уште поголем впечаток во живо.
И многу ми е мило што сум првиот член со кој се запознала од форумов:)

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Еве за да не бидам оф-топик, нека биде се знам лично со Si[M]onA.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Се знам со членот над мене.=)
И со:Инкогнито,томи_^девил^,покерфејс,тамче,њот,4и4,бама,сонне,зокиарсенал,обливион,лорд дракула,лорддрагон,бонџови,метоно1,киндер,кискино,сикјоце,урб@н,валкер грл,соад_ф,одбојкаман.Сори ако испуштив некој,слободно може да се додаде.:back:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Конечно, даде Господ и пресвета Богоројца да се запознаам со Шмекерот и со ~windy~. Да имав малце појќе испиено, најверојатно ќе се зацапав во Шмекерот, ама на моја среќа, паднав на ~windy~. Едно од најслатките суштества шо сум ги видел (после морското прасе шо ми е Охрид). Да ти е страв да ја гушниш да не ја скршиш море. Душа бе брат. А со Томе - се гледаме за утакмицата со Арсенал или со Интер здравје. :tv:

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Со makedonka1985. Кафето беше повеќе од пријатно :smir: Само тоа дебелото да ме не ме имитираше :pos2:

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Конечно, даде Господ и пресвета Богоројца да се запознаам со Шмекерот и со ~windy~. Да имав малце појќе испиено, најверојатно ќе се зацапав во Шмекерот, ама на моја среќа, паднав на ~windy~. Едно од најслатките суштества шо сум ги видел (после морското прасе шо ми е Охрид). Да ти е страв да ја гушниш да не ја скршиш море. Душа бе брат. А со Томе - се гледаме за утакмицата со Арсенал или со Интер здравје. :tv:
После толку договарања случајно го препознав и тоа во гужва. Тоа зашто нема чад сеа па покрај тоа шо лакше се дише,ако имаш среќа да стоиш до некој избањат, и појасно се гледа.

Од сега ќе си носам беџ, "Lomjivo, rukovati pazljivo' :)

Не бе, јака сум шо ти е и покрај скромните сантиметри, океј? :pipi:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Ееее богами конечно Фантоме :) Викаш...за малку ќе си се зацапал а? :) Добро што рече на време: Знам кога ми е доста :)
Мило ми беше ептен. Наредна тура од мене. И најмногу ти фала уште еднаш за привезокот :)
Праиме дружба за фудбал обавезно...позз :)

Kajgana Shop

На врв Bottom