Со кого се познавате од форумов?

H

^HITMAN^

Гостин
Сеуште не се познавам со никого, се надевам утре ќе се запознаам со првата. :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ТаМчЕ :back:
Sje,Pokerface,Tomi-Devil.... толку се мислам :):kesa:

Едит : забораив и со Logix на кратко се упознав

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Се знам со...Saber Rider, Shuriken, Chall3nger, Maca_Dark, Smexy Bit, DonJas...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.332
Бев на некаков вид на собирнака и никој не запознав :) Дојдов да го упознаам Infected и DarkHeart, но испадна дека беше цела собиранка :) Така да покрај овие двајца, се упознав со Марјан-Мики, Магде ја знаев од порано :) се поздравив со Шмекерот и со Dark King, и везе немам со кој друг:helou:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Убава вторнична шмек дружба со форумџии. Запознав и нови фацки како:
Инкогнито, Даркхарт, Смекси Бит, Марјан Мики, Параноик, Маца Дарк, Сајбер Рајдер.
Посебно драго ми беше што ги запознав ГодхејтЈУсаал. Како шо очекував...кумуникативно, интелигентно и типче коа сака да пие мартини од хомосесуални чаши :)
Кифла...на пуш пауза дознав дека не е баш убаво доколку има кока кола у негови раце да му побарам голтка :))
Македонка 1985...ми беше мило стварно шо ја запознав. Па не бива. фејсбук френдови цела година а не сме се запознале. :) П.С. Нареден пат да дојдеш со посилниот пол :)
Па мислам дека тие се така нови...ако испуштив некој...извинете. Останатите што беа веќе ги знам. И ги поздравувам сите за убавава дружба.
П.С. Уште ме боли тимбава од тоа нискиот плафон у Бариста. Као се шибнав леле леле..!

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Убава вторнична шмек дружба со форумџии. Запознав и нови фацки како:
Инкогнито, Даркхарт, Смекси Бит, Марјан Мики, Параноик, Маца Дарк, Сајбер Рајдер.
Посебно драго ми беше што ги запознав ГодхејтЈУсаал. Како шо очекував...кумуникативно, интелигентно и типче коа сака да пие мартини од хомосесуални чаши :)
Кифла...на пуш пауза дознав дека не е баш убаво доколку има кока кола у негови раце да му побарам голтка :))
Македонка 1985...ми беше мило стварно шо ја запознав. Па не бива. фејсбук френдови цела година а не сме се запознале. :) П.С. Нареден пат да дојдеш со посилниот пол :)
Па мислам дека тие се така нови...ако испуштив некој...извинете. Останатите што беа веќе ги знам. И ги поздравувам сите за убавава дружба.
П.С. Уште ме боли тимбава од тоа нискиот плафон у Бариста. Као се шибнав леле леле..!
:vozbud: Болдот-Toчкест си знае најубаво :) Иначе фино беше У Бариста. ГодхејтЈУсаал го упознав конечно, Маарко, Крејзи и.... Па толку беа ако не се лажам :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
:vozbud: Болдот-Toчкест си знае најубаво :) Иначе фино беше У Бариста. ГодхејтЈУсаал го упознав конечно, Маарко, Крејзи и.... Па толку беа ако не се лажам :)

Беа повеќе али ти не пружи рака на сите. :)

Паааа....македонка2010, То4кест, ДаркхеарТ, Инфектед, Ѓеврек, Сејберестиот Јавач...

Толку. Кој ве врти ако ве утнав. А и не ве коментирам.

Не зборевме многу али фино ми изгледаше...my ass!

Г

Господ

Гостин
Врло јака мини збиранка,доста луѓе запознав фејс-ту-фејс.
Infected,Darkheart,Мики,Шмекер,GodHateUsAll,македонка,магде,параноик,џену и куп други.
Врло задоволен лукинг форуард фор анадр збиранка.
Башка на ТВ ќе ме има:kesa:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Ќе ве убијам сите :)
Пола ги знаев а за пола немаф појма. Црни Краљчо го упознав (господине, глејте си полов орган). Сексилишс ја упознав (и ја знае смртната тајна :( ) Кој друг упознав нов....неофицијално дознав која беше мада не си пруживме рака а праевме муабет, Црната Маца :) Фино девојче
Излегов на кафе, се вратив дома скоро ќор пијан. Тоа е муабетот

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
Го упознав Шмекерот(како што и о чекував Звероња е:drk:)
и Гад хејта сфе:helou:
и керејзи ин лов:pipi:
и точкест(т е сакам педер,и ти се извинувам за кока колата у средно:pos:)
и бонд...сексилишс ..бонд 007 (ама пред три(3) месеци неа:icon_bigg)
а имаше и други ама не ми текнува кои :glup sum:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Па конечно Македонка 1985 се запозна со мене. :pipi:
:back:

*филм ми беше да да го пишам ова, другите утре:)

Kajgana Shop

На врв Bottom