Со кого се познавате од форумов?

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Однапред се извинувам ако заботавам некој

Малецко, Виктор мак, Викторгг, Маарко, Dark King, марсовка, новинарка, вертиго, сњеет666, Јован, реактив, Донјас, Дафи, Ла еспањола, Магде, Статус квк, Красулка, Ацко.

nice to meet you all :smir:

R

reactive89

Гостин
Однапред се извинувам ако заботавам некој

Малецко, Виктор мак, Викторгг, Маарко, Dark King, марсовка, новинарка, вертиго, сњеет666, Јован, реактив, Донјас, Дафи, Ла еспањола, Магде, Статус квк, Красулка, Ацко.

nice to meet you all :smir:
Најс ту мит ју ту :back:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
На мое големо задоволство се запознав со КиреМали1911. Конечно се видовме со маљото, башка за убав повод... се натрескавме вуфери, Курте јак виц кажа, Џими го пофали, Боби метеше на гитарата, Лана ме изненади со присуството, абе мераци. Ногу пријатен чоек, пријателски расположен и шерет да не речам. Едино мака ми е шо си ојдоја рано, шо не поседаја уш тро.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.434
Поени од реакции
25.352
И јас се запознав со Кире Мали 1911. Ногу шерет чоек. Да не сум плагијатор, многу уба вечер со фино друштво. Башка песните на гитарче погодени... Пиењето (вуферите особено).

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
На мое големо задоволство се запознав со КиреМали1911. Конечно се видовме со маљото, башка за убав повод... се натрескавме вуфери, Курте јак виц кажа, Џими го пофали, Боби метеше на гитарата, Лана ме изненади со присуството, абе мераци. Ногу пријатен чоек, пријателски расположен и шерет да не речам. Едино мака ми е шо си ојдоја рано, шо не поседаја уш тро.
Да поседеа уш тро можда и кафе ќе им свареше. Него, и јас го запознав Кирчета... ногу јако чоече, ме пофали за вицот и тој:)pos:) ми одеја вуферите со него... абе фуче!!!

Едит: Џими плагијатор.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Епа и јас ја имав честа да се запознам со КиреМали1911 и со Lanna( на почетокот кога се поздравивме уште незнаев која е :pos: и после 15тина минути Емка ми кажа дека тоа ти било Лана:))
фини луѓе...:pipi:
edit: Болиглава тоа е страшно!

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.026
Поени од реакции
12.701
Океј,и јас да се пофаљам. Се запознав со КиреМали1911. Не праевме ногу муабет, али ко фин ми се гледат. ( Џими не се смеј за ова :pos: ).
Се запознав со Лана,многу гушкабилно суштество,многу мила,и спротивна од то шо мислеше Луција. :back:
Денес се запознав и со Агора,или Небо,истото е :). Блиц средба, се надевам другиот пат ќе имаме повеќе време. :)

Lucybell

~Supergirl~
Член од
5 ноември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
17
Не можев да вервам дека конечно се запознав со КиреМали1911, со малата и мила женичка Lanna и админчево Serpico! Браво за вицот на Болиглава и Џимеј шо едно сто пати го пофали :) И мн ми е мило шо се видов и со Емка, Ves, Bawbie...одамна не се имавме видено
И да го испофалам Фантом како имаше се` спремено.... :back:

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
Не можев да вервам дека конечно се запознав со КиреМали1911, со малата и мила женичка Lanna и админчево Serpico! Браво за вицот на Болиглава и Џимеј шо едно сто пати го пофали :) И мн ми е мило шо се видов и со Емка, Ves, Bawbie...одамна не се имавме видено
И да го испофалам Фантом како имаше се` спремено.... :back:
а јас во тие моменти бев апиар офлајн а? добро добро, јас посвоена сум..:smir:
едит: Фантом имаше се спремено? ц ц ц! :D:D
well, се запознав со Боби коса, иако и 1 збор не разменавме.. Се запознав со Којгоде ( I guess..) и онака пријатен човек е...:) ..Кире мали исто така го запознав, движечи џубокс ..Луци онака кежуал... и то.. фала чао..

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Денеска во парк се запознав со: Г@рфилд, рок лејди и уште една членка на која длабоко и се извинувам што не и го запамтив никот. :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Денеска во парк се запознав со: Г@рфилд, рок лејди и уште една членка на која длабоко и се извинувам што не и го запамтив никот. :)
Гот лејди. :helou:
Пљус неа тука беше и рок лејди, Новинаркана, Гарфилд (со мајмунчето), ииии...толку :)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
New update:

Бидиков - Чоеков е ист ко што го замислуав. Опуштен, кумуникативен, духовит. Закон! Задоволство ми беше.
Виктор мак - Не попраивме мн. муабет, али динтересно чоече. У друга прилика :)
Дарк кинг - исто како Виктор. :) пи ес: Ебате пикселите... :pos:
Томислеер - Не го замислуав таков. :) Супер типче, последен не испрати нас тетовчаниве... :)
Новинарка - Интересно девојче, криво ми е што не попраив повеќе муабет.. Ае друг пат... :smir:
ДонЈас - Ијако покасно укопчав дека е он, мило ми беше што се видовме.
Јован - Кома човек. ДОКАЗ! Кажано е се... :back:
Гладиус - Не муабетевме многу... у друга прилика се надевам :helou:
Армин - Интересен дечко, баш таков го замислуав. Редно беше да се упознаеме.. :)
Шмекерот - одма коа го кажа магичниот збор ШМЕК, сватив за кого се работи.. :) Ни кажуеше за некои интересни шмекања...:pipi:
Марсовка - Не муабетевме мн. али интересно девојче.
Филип роналдо - Човекот со дрвена нога :pos: Важно не отиде по Кока Кола...
Статускво - Нишо, слаб водич... :pos:
Вештица - Интересно девојче, мада не разменивме многу зборови... :pipi:

Тоа е тоа.. Ако заборавив некого, надополнете. :) Другите од мини собиранката, ги знаев од порано :pipi:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
рок_лејди - многу пријатно девојче, убаво се посмеавме.
гот лејди - исто како и погоре:).
вештица - не напраивме нешто ептен муабет, ама фина ми се виде:pipi:.

еми, толку се.
п.с.мило ми беше:back:.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
За две недели се враќам дома... Имам листа на кајганџии кои ќе ги барам за на кафиња, пива, чајчиња... Некои од нив за да ги запознаам, други за да ги запознаам подобро :D
И јас со добра надеж за недела две се вражам во скопје, али со тебе се имам запознаето, ама само онака на минување, пошто тоа беше на журка каде беше собран многу народ кој го знаев.

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Mими новинарка - Не помуабетивмо многу, ај друг пут
Вештица - Исто и со неа не праев муабет (со Мими ме бцкаја да рапуем, БЕГАЈ бе какво црно рапуење тоа време умрело)
Бидиков - Ептен комуникативен чуек и редовен муштерија у 7-мица. (едвај ги натеравмо да идемо у ПМ ја затворив црнава дупка XD). Брат јебига не врнеше џабе глава те заболела изгледа
Томислејер - Мудaр човек...мудар металец :). И фала шо не попрати брааат.

Someone remind me who i forgot?
5 min later
....................................
Shmekerot - Ај со среќа па нека бидне нешо меѓу тебе и Lady Queer :pos: :pos: :pos:
Filip Ronaldo - Брат.....се гледаме пак на форум за 3 месеца...бан ќе добиеш шо не зеде кока кола.

Kajgana Shop

На врв Bottom