^Exotic^
Wanderstruck
- Член од
- 25 ноември 2007
- Мислења
- 5.969
- Поени од реакции
- 1.060
Е да, џимеј ми рече да пишам тука со кој сум се запознал.Значи, на мое големо задоволство денес се запознав со:
1.џимеј - супер чоек, точно е дека беше на другата страна и не зборувавме многу, ама мислам дека е супер тип.
2.VeS - Не зборувавме нешто премногу, или јас можи бев малце ќутлив, ама исто, супер девојче
3.Емкаа - Конечно се запознав и со неа, мило ми е што го забрза процесот на оздравување само да дојде на кафе, иако ризикуваше да ја види некој професор
4.Болиглава - И за него мислам дека е супер тип
Шала на страна, супер момак и одличен соговорник и го бива за вицови
5.* BawbiiE * - Мило ми е што се запознавме, немаше многу време за да седиш и се надевам ќе помуабетиме на некоја следна собиранка
6.PoolGirl - Многу симпатично девојче, малце ми изгледаше како поповлечена, ама супер е.
7.Пчелка - Супер девојче, зборлесто и ќе се степаше со Болиглава.Многу искусно девојче што го поминала искусниот живот пред 1 година.
8.Lucybell - Со неа само едно здраво направивме, беше на поминување.
И така, се гледаме во некоја следна прилика

1.џимеј - супер чоек, точно е дека беше на другата страна и не зборувавме многу, ама мислам дека е супер тип.
2.VeS - Не зборувавме нешто премногу, или јас можи бев малце ќутлив, ама исто, супер девојче

3.Емкаа - Конечно се запознав и со неа, мило ми е што го забрза процесот на оздравување само да дојде на кафе, иако ризикуваше да ја види некој професор

4.Болиглава - И за него мислам дека е супер тип

5.* BawbiiE * - Мило ми е што се запознавме, немаше многу време за да седиш и се надевам ќе помуабетиме на некоја следна собиранка

6.PoolGirl - Многу симпатично девојче, малце ми изгледаше како поповлечена, ама супер е.
7.Пчелка - Супер девојче, зборлесто и ќе се степаше со Болиглава.Многу искусно девојче што го поминала искусниот живот пред 1 година.
8.Lucybell - Со неа само едно здраво направивме, беше на поминување.
И така, се гледаме во некоја следна прилика

И се согласвам со Вес,колку само брзо викаш мало бело топче![]()
Пракса.п.с. многу брзо викат:мало бело пинг-понг топче(или како и да беше)