оти бе праудСо членот над мене!
And proud of it! :pishtoldz
Човек со смисол за хумор и несватен поет покрај своето СТРУШКО езеро!оти бе прауд
Изгледа јас прв стигнав дома...
Anyway, вечерва се запознав со:
1. Џену Грл - Bah, некој друг пат ќе правиме повеќе муабет, вечерва не успеавме...
2. Mагдe - Тивка, многу тивка девојка. Барем таков впечаток добив.
3. Ханзо - Is she one of us? Meh, we'll never know.
4. бебуш - Пријатна девојка, правеше финти со запалка.. I think. :uvo:
5. маарко - Пеер4е, арен?
6. Апокалипто - За инает те пишав шести, пеерче едно! Не го мавна бебето.
7. Saladin - Не знам дали му текнува на мене, though.
8. Маца_Мк - Забавна девојка. ))
Толку, не ми текнуваат повеќе.
Абе со мене се имаш запознаено што ме пиша пак ама ај. Дај и ја да не ги пишувам сега зошто може некој да испуштам и да ми се наљутат затоа од сите горенаведени од тон и апо се упознав со некој на кратко само се поздравивме ама сепак се ѕверови и многу откачени типчиња и типки. Поздрав до сите и се надевам ќе се видиме пак.Хехе и мене ми е меило што те запознав
И да продолжам со интересниот список... значи ќе се повторам Бебуш, Маарко, Џену Грл, Саладин, МАц)), Магде, Биг КИС, Маца мк и Пиратот се разбира, Филип Роналдо, Тонинтер, Тхе мен, Риактив89, Кики која само на кратко помина исто како и Точкест и не се вратија од оправдани причини и се разбира комшијата Ирон трупер тоа беа новите кои ги запознав а тука беа и крејзи ин лав, водка микс, брн, млад ман, ханзо....
Пред се супер помин беше и мислам дека се собраа прекрасни луѓе
Спешл едит за Тони... намерно нишан му нацартав бре оди сега пукај го
Ама човек, ние одамна се имаме запознаено... Дури кога се обидувавме кафич да резервираме со Сајбер. ))Абе со мене се имаш запознаено што ме пиша пак ама ај. Дај и ја да не ги пишувам сега зошто може некој да испуштам и да ми се наљутат затоа од сите горенаведени од тон и апо се упознав со некој на кратко само се поздравивме ама сепак се ѕверови и многу откачени типчиња и типки. Поздрав до сите и се надевам ќе се видиме пак.
Да де ама ја у цитат те пишав за луѓето кои ги пиша да не испуштам некој. А тоа за апо беше мислено за тебе се знаеме ние.Ама човек, ние одамна се имаме запознаено... Дури кога се обидувавме кафич да резервираме со Сајбер. ))