Со кого се познавате од форумов?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.403
Поени од реакции
25.267
Со членот над мене!
And proud of it! :pishtoldz

оптимиСКА

..heart shaped box..
Член од
24 април 2008
Мислења
57
Поени од реакции
4
hmm..........Zero_style, Sssss-stolica (или слично нешто така), ***FREAK***, ENTER :)nesvest:несвес)...........ии...толку мислам

Член од
13 јуни 2007
Мислења
206
Поени од реакции
15
Фантом, ПулГрл, Болиглава, Даденце, РокЛејди и уш некој од извиџење шо незнам дек е кајганџија

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Вечерва беше јако:pos:Повеке од пола што дојдоа не ги знаев али затоа ми е мило што ги запознав:pipi:Тие се: (пауза од 4секунди)
Апокалипто-конечно по толку време да се наканиме и двајцата да се видиме.Многу ми е мило што те запознав и сега си го подобрив впечатокот за тебе што го имав од порано.Насмеан,со секој сакаше да поразговара да го запознае.Со еден збор супер типче:pipi:
Водкамикс и Брн-многу бевте одалечени од мене инаку со задоволство ке напраев муабет со вас двајца:smir:
ТонИнтер-ветувам нареден пат повеке муабет,ти должам:pipi:
Магде(со капчињата)-супер девојче,мило ми е што те упознав добро смеење падна
Мац(со заградите де)-ненормален:pos:во позитивна смисла секако.Цела вечер се заебаваше се смееше.Супер си.За таков и те мислев пред да те запознаам:pipi:
Саладин-романтиката ја стаивме малку на страна но нареден пат сигурно ке збориме и за неа
Останатите каде каде ги знаев,ако сум заборавила некого слободно нека ме исправи:smir:
Фала уште еднаш за преубавата вечер:back:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Изгледа јас прв стигнав дома...
Anyway, вечерва се запознав со:
1. Џену Грл - Bah, некој друг пат ќе правиме повеќе муабет, вечерва не успеавме...:)
2. Mагдe - Тивка, многу тивка девојка. Барем таков впечаток добив. :)
3. Ханзо - Is she one of us? Meh, we'll never know. :)
4. бебуш - Пријатна девојка, правеше финти со запалка.. I think. :uvo:
5. маарко - Пеер4е, арен? :pos:
6. Апокалипто - За инает те пишав шести, пеерче едно! :pos: Не го мавна бебето. :(
7. Saladin - Не знам дали му текнува на мене, though. :)
8. Маца_Мк - Забавна девојка. :)))
9. кики - Блиц запознавање, ја снема после. :)

Толку, не ми текнуваат повеќе. :(

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Хехе и мене ми е мило што те запознав :)

И да продолжам со интересниот список... значи ќе се повторам Бебуш, Маарко, Џену Грл, Саладин, МАц)), Магде, Биг КИС, Маца мк и Пиратот се разбира, Филип Роналдо, Тонинтер, Тхе мен, Риактив89, Кики :) која само на кратко помина исто како и Точкест и не се вратија од оправдани причини :) и се разбира комшијата Ирон трупер тоа беа новите кои ги запознав а тука беа и крејзи ин лав, водка микс, брн, млад ман, ханзо....

Пред се супер помин беше и мислам дека се собраа прекрасни луѓе :)

Спешл едит за Тони... намерно нишан му нацартав бре оди сега пукај го :pipi:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Изгледа јас прв стигнав дома...
Anyway, вечерва се запознав со:
1. Џену Грл - Bah, некој друг пат ќе правиме повеќе муабет, вечерва не успеавме...:)
2. Mагдe - Тивка, многу тивка девојка. Барем таков впечаток добив. :)
3. Ханзо - Is she one of us? Meh, we'll never know. :)
4. бебуш - Пријатна девојка, правеше финти со запалка.. I think. :uvo:
5. маарко - Пеер4е, арен? :pos:
6. Апокалипто - За инает те пишав шести, пеерче едно! :pos: Не го мавна бебето. :(
7. Saladin - Не знам дали му текнува на мене, though. :)
8. Маца_Мк - Забавна девојка. :)))

Толку, не ми текнуваат повеќе. :(
Хехе и мене ми е меило што те запознав :)

И да продолжам со интересниот список... значи ќе се повторам Бебуш, Маарко, Џену Грл, Саладин, МАц)), Магде, Биг КИС, Маца мк и Пиратот се разбира, Филип Роналдо, Тонинтер, Тхе мен, Риактив89, Кики :) која само на кратко помина исто како и Точкест и не се вратија од оправдани причини :) и се разбира комшијата Ирон трупер тоа беа новите кои ги запознав а тука беа и крејзи ин лав, водка микс, брн, млад ман, ханзо....

Пред се супер помин беше и мислам дека се собраа прекрасни луѓе :)

Спешл едит за Тони... намерно нишан му нацартав бре оди сега пукај го :pipi:
Абе со мене се имаш запознаено што ме пиша пак ама ај. Дај и ја да не ги пишувам сега зошто може некој да испуштам и да ми се наљутат затоа од сите горенаведени од тон и апо се упознав со некој на кратко само се поздравивме ама сепак се ѕверови и многу откачени типчиња и типки. Поздрав до сите и се надевам ќе се видиме пак.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Абе со мене се имаш запознаено што ме пиша пак ама ај. Дај и ја да не ги пишувам сега зошто може некој да испуштам и да ми се наљутат затоа од сите горенаведени од тон и апо се упознав со некој на кратко само се поздравивме ама сепак се ѕверови и многу откачени типчиња и типки. Поздрав до сите и се надевам ќе се видиме пак.
Ама човек, ние одамна се имаме запознаено... Дури кога се обидувавме кафич да резервираме со Сајбер. :)))

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ама човек, ние одамна се имаме запознаено... Дури кога се обидувавме кафич да резервираме со Сајбер. :)))
Да де ама ја у цитат те пишав за луѓето кои ги пиша да не испуштам некој. А тоа за апо беше мислено за тебе се знаеме ние.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
ај и јас со впечатоците.
апокалипто-причината за која се собравме.
(за инфо бевме 22 и го збрлавевме келнерот хехе.)
значи апокалипто-браво за меморијата-ми дужиш анализа и ја чекам во брзо време.супер позитивно типче,и следната собиранка да бидеш вработен,така:)

маарко-на почеток малце срамежлив беше,ама се опушти и помагаше во малтретирањето на крејзи ин лав:)
се надевам не ти зема кредит на 0500 кога вртевме:)
и ти дужиш анализа-ќе си побарам и на темата-уживкич:)

бебуш-минатиот пат мн беше брзинско запознавањето,така да овој пат ќе го рачунам,фино девојче,паднаа смешки-ми го зема прстенот и мислам дека треба да имам бар мал удел во вашата свадба:)
кума?!?!?

маца_мк-ептеен фино девојче-мн радознало,сепак дознавме кој седеше на крајот:)
ја замислував мн понамќореста,ама сум грешела:)

the pirat-не многу зборлив,валда не беше опуштен доволно,сепак мн ок:)

Филип Роналдо-ова беше официјало запознавање,се знаевме ние.

TonInter,Mlad_man,the men,votkamixx,burn-не многу разврзав муабет со нив,само блиц-запознавање.

другите си ги знаев.

се на се супер беше,успеав да внесам 1 топка у биљард,јееееееј,и се напикавме 6 души у кола без да не фати полиција
...у тико...:pos2::pos2:

и така....

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Најново запознавање ми беше со:

филипроналдо-интересно типче, заедно се чудевме на ханзо:pos2:следечи пут повеќе муабет

Магде-уживки4 ќе добиеш анализа од мене, малце беше тивка ама се опушти после

кики-онака формално

Саладин-следен пат повеќе муабет

Тонинтер-пеер4е лево десно сано одеше и со тебе повеќе муабет следен пат

Апокалипто-лудак си брат секоја ти чест, највесел од сите беше

Брн-онака само запознавање, бевте одалечени со Водкамиксс

Биг кис-не правевме многу муабет, следен пат се разбира повеќе, те сметам за топ девојче, продолжи така :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Се запознав со filipronaldo, другите ги знаев.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Мислам дека пред ден-два се запознав со mans и неговите другарчиња пред Шенкли`с, онака блиц запознавање. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom