Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Човек со смисол за хумор и несватен поет покрај своето СТРУШКО езеро!оти бе прауд![]()
![]()
Изгледа јас прв стигнав дома...
Anyway, вечерва се запознав со:
1. Џену Грл - Bah, некој друг пат ќе правиме повеќе муабет, вечерва не успеавме...
2. Mагдe - Тивка, многу тивка девојка. Барем таков впечаток добив.
3. Ханзо - Is she one of us? Meh, we'll never know.
4. бебуш - Пријатна девојка, правеше финти со запалка.. I think. :uvo:
5. маарко - Пеер4е, арен?
6. Апокалипто - За инает те пишав шести, пеерче едно!Не го мавна бебето.
7. Saladin - Не знам дали му текнува на мене, though.
8. Маца_Мк - Забавна девојка.))
Толку, не ми текнуваат повеќе.![]()
Хехе и мене ми е меило што те запознав
И да продолжам со интересниот список... значи ќе се повторам Бебуш, Маарко, Џену Грл, Саладин, МАц)), Магде, Биг КИС, Маца мк и Пиратот се разбира, Филип Роналдо, Тонинтер, Тхе мен, Риактив89, Кикикоја само на кратко помина исто како и Точкест и не се вратија од оправдани причини
и се разбира комшијата Ирон трупер тоа беа новите кои ги запознав а тука беа и крејзи ин лав, водка микс, брн, млад ман, ханзо....
Пред се супер помин беше и мислам дека се собраа прекрасни луѓе
Спешл едит за Тони... намерно нишан му нацартав бре оди сега пукај го![]()
Ама човек, ние одамна се имаме запознаено... Дури кога се обидувавме кафич да резервираме со Сајбер.Абе со мене се имаш запознаено што ме пиша пак ама ај. Дај и ја да не ги пишувам сега зошто може некој да испуштам и да ми се наљутат затоа од сите горенаведени од тон и апо се упознав со некој на кратко само се поздравивме ама сепак се ѕверови и многу откачени типчиња и типки. Поздрав до сите и се надевам ќе се видиме пак.
Ама човек, ние одамна се имаме запознаено... Дури кога се обидувавме кафич да резервираме со Сајбер.))