Со кого ви е најслатко кафето?

Член од
7 јануари 2009
Мислења
391
Поени од реакции
20
Sto ima vrska so kogo go pijam nekogas i koga sum sama mi e super ,a pak ponekogas i vo drustvo.No vo posledno vreme i ne pijam kafe radi moeto ludo srce a bi sakala da se napijam bar edno malo soljice na den.:nesum:

O

okej

Гостин
ја да ти кажам ич не е ми се свиѓа...така да ич жал да не ти е...:helou:

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
најчесто првптп кафе го пијам сама но секое кафе ми е слатко ако седам со некој близок или пак партнерот другар ронина било кој и да е што го знам и секако иамеме супер муабет

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
најслатко ми е со некој што знае да гледа на кафе, не за друга за да ми гледа не дека ја пијам кафе од задоволство....

Член од
28 јануари 2009
Мислења
238
Поени од реакции
37
Најслатко кафе ме е кога сум со некоја сосем откачена личност(по можност девојче) и нормално да има многу шеќер иначе нема да е слатко :pos:

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
па слатко ми е со пријатели другари женската со сите

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Со другарките ми е најслатко кафето.Тоа станува како ритуал кога го пијам со нив....

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Со пријателките, се разбира. Повеќето од нив го прават многу подобро од мене, плус принесуваат по нешто благо за мацкање. Две цигари, две колачиња, по нешто смеа и трачеви, умилкување за некоја да се најде добра да ми погледа and there you go... Кафето бидува најслатко :)

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
Sekoe kafe mi e ubavo...som sum se odlucila da se napijam normalno ne e nasila:uvo:

B

Blacks

Гостин
Со шеќер и со цигари... Без тие две состојки не го ни погледнувам не па да го пијам...

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Најслатко ми е кога сама ќе си го направам и сама ќе си го испијам!:smir:

Самара Морган

НЕ Е ВЕЌЕ ЧЛЕН НА КАЈГАНА
Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
Со шеќер и со цигари... Без тие две состојки не го ни погледнувам не па да го пијам...
Уште да ми е од Влатко и кафето ми е ама најубаво!!
(он вари кафе , јас гледам Dr. House :pos: )

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
сега не пијам кафе,ама порано кога пиев најубаво ми беше во друштво на две другарки,а и со мајка ми наутро.еееееее,тоа беа некогаш времиња:wink:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.812
Поени од реакции
12.301
Нормално, со жена ми (женоо, ако читаш, стај кафее :) )

Со кого. Со секој од пријателите со кои се осеќам фино и со кои може да се направи нормален опуштен муабет за се и сешто. Пиењето кафе воглавно и за тоа и служело, дружење и муабет.

Член од
23 јули 2009
Мислења
217
Поени од реакции
8
Па да земам сама да пијам кафе тоа се нама случено.....најчесто со другарки муабетче и после следи гледање и сите тие ствари ......хахаха се лажеме .

Kajgana Shop

На врв Bottom