Со затворени или отворени очи?

Додека се лапате со партнерот вашите очи се ... ?

• Вкупно гласачи
    495

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
so zatvoreni definitivno... ali nekogas sakam da dzirnam, malce da gi podotvoram :)
ali mnogu e bedno... koga kje dzirnes i kje vidis deka ona ne gi zatvorila ocite :) :) :)

Член од
16 јули 2006
Мислења
312
Поени од реакции
4
koga mi e ubavo so zatvoreni oci go davam baknezot, ama ponekogas go davam i so otvoreni

Член од
27 јули 2006
Мислења
4
Поени од реакции
0
Koga sum na nekoe tivko mesto so zatvoreni oci i se zadlabocuvam vo baknezot, a koga na nekoe po bucno mesto znam i da gi podotvoram da vidam sto se desava!

N

NeMiRnA

Гостин
Nikogas ne i veruvaj na licnosta sto se baknuva so otvoreni oci:).Inaku so zatvoreni bas osekas peperutki se vnesuvas,uzivas...zamisli situacija i dvajcata so otvoreni oci...kolku smotano:)).Inaku znam malkucka da gi podotvoram da vidam dali uziva mh mh mh:)

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
NeMiRnA напиша:
Nikogas ne i veruvaj na licnosta sto se baknuva so otvoreni oci:).Inaku so zatvoreni bas osekas peperutki se vnesuvas,uzivas...zamisli situacija i dvajcata so otvoreni oci...kolku smotano:)).Inaku znam malkucka da gi podotvoram da vidam dali uziva mh mh mh:)
Сакаш да кажеш кој и да е затвори очи и готово вљубени сме!?!
Без разлика дали ти се допаѓа или дали го сакаш а?:nesum:

N

NeMiRnA

Гостин
pa obicno ne se baknuvam so tipci u koj ne sum vljubena,pa sea ti vidi!fala prijatno:)

Член од
9 август 2006
Мислења
1
Поени од реакции
0
JAS SAKAM MNOGU DAJA VIDAM ZENSKATA KAKO ONA SIGI ZATVARA OCITE A JA NE ZATVARAM OCI

Член од
30 јануари 2006
Мислења
137
Поени од реакции
0
NeMiRnA напиша:
pa obicno ne se baknuvam so tipci u koj ne sum vljubena,pa sea ti vidi!fala prijatno:)
A kako ke se vljubis vo nekoj ako ne si go baknala.
Neli ti e tesko taka da se vljubis?
Ili lesno se vljubuvas?:toe:
Ljubovta ne e tolku lesna. Ti samo mislis deka si vljubena koga nekoe tipce ti se dopaga.

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
лапањето не е заебанција па ај ке се заебаваме со погледот, се знае кога се лапа се лапа со затворени очи.

С

Сатори

Гостин
Не може да ме натера мене човек да ги затворам очите......НЕ!

Член од
8 август 2006
Мислења
11
Поени од реакции
0
iskreno kazano

koga maskite se muvaat prv pat so nekoja stalno gledaat go ocenuvaat baknezot so toa
a zenskive mizat li mizat
siniki spijat ebaaaaaaaaaaaa

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
Обично со затворени очи, ама некогаш сакам и да ѕирнам.

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Со затворени дефинитивно...со отворени некако глупаво ми е...:lud:

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
ROCCO напиша:
А шо е тоа битно? зависи бе
Епа сега не дека е битно,ама работава е на кој како повеќе му се допаѓа секој за себе,на некој поубаво му е со отворени,на некој со затворени...за тебе зависи и така натака...:)А од што зависи?:)

ForFokSake

The Only Thing To Fear Is Running Out Of BEER !
Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
ПА фала богу затворени.Така ке се концентрираш и уживаш во бакнежот а не вака ке посматраш околина.А вака со отворени се посматраш со неа/него.Абе кој како сака но ја како што знам а еве и анкетата кажува дека поише сакаат со затворени.Абе стај црн цвик :icon_cool непровиден па дали ке гледаш или со затворени очи ке бидеш никој нема да примети.Ајт поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom