Со затворени или отворени очи?

Додека се лапате со партнерот вашите очи се ... ?

• Вкупно гласачи
    495

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Zavisi kolku sum zaljubena i kolku mi znaci toj kiss. :)

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Со затворени. Не можам да си замислам лапање со отворени очи не ми оди некако. Ги отворам кога ќе престанеме да се бакнуваме ќе го погледам и пак продолжуваме. Глупаво е со отворени. По претпоставка, треба да шараш наоколу со погледот или да го гледаш партнетор како ужива со затворени очи и ти останува само да чекаш да ги отвори и да му кажеш БУ! :bip:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Па зависи, најчесто затворени. Кога ми се отворени губи смисла "лапањето" (кај го најдовте зборов).

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
zatvoreni definitivno!

nekako mnogu poubavo mi e ko mi se zatvoreni,se slagam so site onie koi mislat isto ko mene!Poveke custva ima vo baknezite so zatvoreni oci!Zosto:pa glupo e koga ke vidis nekoi pred tebe se baknuvaat i edniot od niv zjapa naokolu neli?Dobivas custvo deka se baknuva samo za da pomine od red!Istoto e koga i ti zjapas naokolu dodeka se baknuvas so partnerot!

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Не иде со отворени очи да љубиш некој. Со затворени се внесуваш во бакнежот и поубаво е чуството

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
samo ednas mi se ima deseno da se ljubam so otvoreni oci ama toa bese zosto tipot ne mi znacese nisto,taka da ne ni probuvav da se vnesam vo baknezot

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Неможам да ги замислам тие кои го прават тоа со очи широко отворени...:lud: Сум пробала...поглупо чувство здравје...:nesvest: Отвори затори може ама да се нон стоп отворени.... вдф...:nesvest:

M-I-L-A

I'm gonna...
Член од
30 март 2006
Мислења
199
Поени од реакции
0
преферирам со затворени,ако некој се бакнува со отворени очи значи не ужива во бакнежот,и тоа докажува колку многу многу ти значи таа личност!!!

Sasence

V.I.P-very important princess
Член од
21 ноември 2005
Мислења
154
Поени од реакции
1
Зависи до моментот...Ја најчесто ги затворам очите дури и при обичен 1сек. бакнеж.Инаку некогаш ме зафркава типацот за тоа па сеа почесто си гледам наоколу :) но доколку романтиката преовладува тој момент ОБАВЕЗНО ЗАТВОРЕНИ.така повеке уживам...

Samaramon

¤ ξωટ ¤
Член од
17 декември 2005
Мислења
1.081
Поени од реакции
18
Отворени...пробував со затворени ама никако не ми штима. Инаку не шетам со погледот, се концентрирам на дечкото.:)

Член од
18 март 2006
Мислења
404
Поени од реакции
3
Samara напиша:
Отворени...пробував со затворени ама никако не ми штима. Инаку не шетам со погледот, се концентрирам на дечкото.:)
:icon_lol: лажеш.. =) јас понекогаш погледнувам и тебе ти се затворени како на бебе... како да спиеш во облаци.

:wub:

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Затворени ама кога ќе ми се здосади ги отворам...
А ме интересира оти се љутат одредени луге кога ќе го видат дечкото со отворени очи?Мислам тоа не е за љутење......

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
So zatvoreni... yesda se iam "fateno" nekad i so otvoreni ali mn kratko trae...

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Zavisi...Ali pocesto mi se zatvoreni!!!Od vreme samo malku ke gi otvoram ali posle pak ke gi zatvoram...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Повеќе со затворени...ама многу ми е шема кога ќе отворам очи и ќе видам дека пар плави(зелени,црни ватевер :)) гледаат у мене... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom