Со затворени. Не можам да си замислам лапање со отворени очи не ми оди некако. Ги отворам кога ќе престанеме да се бакнуваме ќе го погледам и пак продолжуваме. Глупаво е со отворени. По претпоставка, треба да шараш наоколу со погледот или да го гледаш партнетор како ужива со затворени очи и ти останува само да чекаш да ги отвори и да му кажеш БУ! :bip:
nekako mnogu poubavo mi e ko mi se zatvoreni,se slagam so site onie koi mislat isto ko mene!Poveke custva ima vo baknezite so zatvoreni oci!Zosto:pa glupo e koga ke vidis nekoi pred tebe se baknuvaat i edniot od niv zjapa naokolu neli?Dobivas custvo deka se baknuva samo za da pomine od red!Istoto e koga i ti zjapas naokolu dodeka se baknuvas so partnerot!
Неможам да ги замислам тие кои го прават тоа со очи широко отворени...:lud: Сум пробала...поглупо чувство здравје...:nesvest: Отвори затори може ама да се нон стоп отворени.... вдф...:nesvest:
Зависи до моментот...Ја најчесто ги затворам очите дури и при обичен 1сек. бакнеж.Инаку некогаш ме зафркава типацот за тоа па сеа почесто си гледам наоколу но доколку романтиката преовладува тој момент ОБАВЕЗНО ЗАТВОРЕНИ.така повеке уживам...
Затворени ама кога ќе ми се здосади ги отворам...
А ме интересира оти се љутат одредени луге кога ќе го видат дечкото со отворени очи?Мислам тоа не е за љутење......
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.