- Член од
- 29 јануари 2012
- Мислења
- 2.172
- Поени од реакции
- 3.719
Пагање ај иди види дали сум надбор и врати се.Гласав за кретениве, али следни избори мора да паднат.
Пагање ај иди види дали сум надбор и врати се.Гласав за кретениве, али следни избори мора да паднат.
Ако паднат они цела држава ќе паднеГласав за кретениве, али следни избори мора да паднат.
Анџело: че си спремаш кечето, а пљус и че си купиш гољеми вељики аљбански фљамур(знаме) и че си го ставиш на шпиља(куча) да се веје и да га гледав сви !Значи да си спремам кечето јас ОК фала.
Мехмет Паш Дерала е од Градец - Гостивар , ги предводел бунтовниците кои го ослободија Скопје во 1912та.Државата ќе ја чествува и стогодишнината од првиот министер за одбрана во владата на Албанија
како може да чествуваш 100 годишнина, од поставување на министер на туѓа држава !?
па она ни у Албанија не го слават...
ЧКА ?!Следно е федерализација-----> Доброволно оттуѓување на териториите...
Таму сум, во тие региони живеам...ко странство да сум
Нашите меѓу себе сами се отепаа
и ќе се дерам на тераса ЧЕ ГО ПУЦАМ !!!!!!!!!!Анџело: че си спремаш кечето, а пљус и че си купиш гољеми вељики аљбански фљамур(знаме) и че си го ставиш на шпиља(куча) да се веје и да га гледав сви !
Одамна е државава у слободен пад... Со едни побрзо, со други за нијанса поспоро.Ако паднат они цела држава ќе падне
На ШЕШИ СКЕНДЕР-БЕУ (плоштад Скендер-Бег) !Каде ќе славиме, да спремам кечето?
Немој така бе Цитро !Грујо,среќно у опозиција на наредни избори.
Грујо,среќно у опозиција на наредни избори.
Не бидете и вие наивниГласав за кретениве, али следни избори мора да паднат.
Зш?Не бидете и вие наивни
Да не гласаш за тие другите, ако си се разочарал од овие.Исто ѓубре во различна боја.Игнорирање најмногу ќе им е болка и на двете екипи.Како надополнување на сликата..
http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=88835
--- надополнето: 20 март 2012 во 19:28 ---
Зш?
Па тоа е и целта да падне од власт, добра е ваа партија сега само ние не сме добри, со мењање на партијата ништо нема да добиеме ќе добиеме само полошо, време е ние да изреагираме сите тоа го велат но никој не дава пример како може тоа да се направи, се само овие реченици се слушаат "Се додека ќутиме ќе си играат со нас" и сл. па добро кажете што треба да се направи.Уште една причина плус за бојкот на следните избори.Штета постојат доста наивни луѓе, па од инат на овие сега ќе гласат за другите идиоти.
Не бидете и вие наивни