Со албанската химна започна академската година во ДУТ

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
dosta serenje i glumenje na junaci nekoi od vas ve znaeme kakvi junaci ste vo 2001 ve nemashe nikade nemashe dobrovolci vladata beshe primorana da plaka germanski marki za dobrovolci,
4 Збора, Хрватска снaјперистка + Амерички автобуси.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Хрватска спанјперистка?????
се праиш будала или не ти текнува? кажи ако не ти текнува ке те потсетиме на таа хрватската снајперистка.

п.с нели до крајот на претходната недела требаше да се симнат таблите од 4те школи во чаир што им ги сменија имињата? шо стана со таа вест? никој ни А ни Б не кажува.

O

Orion.

Гостин
eeeeee shto me podseti na ovoj makedonecot vo vicot, pazi da ne ti padne pishtolot koga ke projdesh nakaj bit pazar :)
имаше еден виц кој оди вака: некој турчин за време турско ропство фатил еден македонец да го силува. Турчинот му вика соблакај маицата, македонецов ја соблака, соблакај панталоните, ги соблака и му паѓа пиштол. Турчинов го гледа пиштолот и го прашува имаш пиштол зашто не го употребиш, а македонецов вика за полоши времиња.
dosta serenje i glumenje na junaci nekoi od vas ve znaeme kakvi junaci ste vo 2001 ve nemashe nikade nemashe dobrovolci vladata beshe primorana da plaka germanski marki za dobrovolci,
Јас навистина сум фрапиран како си успеал да се регистрираш на форумов. Изгледа си еден од попаметните од твојот сој...

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.088
аххх бре детуле бреее доколку не беа американците да ве извадат со блендирани автобуси од Арачиново' лошо ви се пишуваше, исто беше и со Косово, американците преку НАТО ако не ги бомбардираа србите, Косово ден денес ќе беше под Србија,вие сте јаки само со некој друг,а иначе да бевте сами, до сега ќе се исчезневте од Балканот..

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.593
Поени од реакции
17.433
eeeeee shto me podseti na ovoj makedonecot vo vicot, pazi da ne ti padne pishtolot koga ke projdesh nakaj bit pazar :)
имаше еден виц кој оди вака: некој турчин за време турско ропство фатил еден македонец да го силува. Турчинот му вика соблакај маицата, македонецов ја соблака, соблакај панталоните, ги соблака и му паѓа пиштол. Турчинов го гледа пиштолот и го прашува имаш пиштол зашто не го употребиш, а македонецов вика за полоши времиња.
А ти огромен херој т.е. јунак си се чукаш по гради со туѓи дела и се гордејш со масакри на некој си болен ум? Браво бе мн далеку си стигнат на интелектуално ниво. Знајш во животот ништо не останува не казнето па нема ни тоа. Да те потсетам имаше огромни масакри во БиХ а државата која стоеше зад тоа сега ја поделија и Косово им го зедоа што значи се се врти се се враќа мислиш ова вака ке остане?

Дали си свесен дека во Арачиново само УСА ве спаси и никој друг ? Ај да те потсетам во рок од 10мин извадивте знамиња бели низ прозорците се ПРЕДАДОВТЕ оти бевте огромни херои т.е. јунаци па плачевте пред цела ЕУ и сеуште плачите а најако е тоа што и вашите од Албанија не ве сакаат па сте фрлени како обични партали. Абе дете матичната држава и нивните жители ве мразат не ве гледаат како свои ве гледаат како племе кога ке му речеш на Албанец дека си од Косово или Тетово,Гостивар бега со километри од тебе па дури и плукаат , дај те молам среди си некој факти не користи реврзна психологија не ти работи.

B

Bonux

Гостин
п.с нели до крајот на претходната недела требаше да се симнат таблите од 4те школи во чаир што им ги сменија имињата? шо стана со таа вест? никој ни А ни Б не кажува.
сигурно уште не прошле 8-те дена од рокот што е даден,можда не користат обичен календар овие од владава,гарант го користат календарот на Инките,Маите се веќе демоде :tapp:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.647
Поени од реакции
35.206
http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=A79D62E4741FF443817E70006511290B

Изет Меџити ќе ги гравирал имињата на училиштата доколку ги отстранеле таблите.
Едно време ги режеа грбовите на Мавровските работници, а сега ќе гравираат училишта, ептен ни се браќава по гравирањето:свиркам:
Дотичниов дома на неговата куќа може да си гравира што му душа сака, а на државен имот неможе да изигрува шериф и да демонстрира сила, тоа дома со жена му.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=A79D62E4741FF443817E70006511290B

Изет Меџити ќе ги гравирал имињата на училиштата доколку ги отстранеле таблите.
Едно време ги режеа грбовите на Мавровските работници, а сега ќе гравираат училишта, ептен ни се браќава по гравирањето:свиркам:
Дотичниов дома на неговата куќа може да си гравира што му душа сака, а на државен имот неможе да изигрува шериф и да демонстрира сила, тоа дома со жена му.
инаку ако незнаете изет меџити во чаир со прст нема мрднато за ништо! ј анезнам дека нешто напраил таму човекот посебно. жими пред 2 недели тоа сијалиците им ги замени со некои шкартливи шо одма почнаа да се расипуваат и дал дозвола за изградба на џамија у чаир на 5 метра од згради. ја незнам кој куурац му е на грујоно... министри му им се поклонуваат на терористи од учк му пеат албански химни него .!. го заболе. треба ПОД ХИТНО да ги разреши и на нивно место македонци да стави

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.935
Поени од реакции
73.471
Сума сумарум од последното деноноќие:
-11 Годишник, петооделенец во 7-ми Март во Чаир (чисто Албанско школо) прободен со нож од соученици бидејќи несакал да им даде пари
-12 годишник, шестооделенец во Панајот Гиновски (во Бутел ако не се лажам, мислам дека е мешано школо) претепан без причина од своите соученици
-17-годишник го истепал професорот затоа што несакал да ја пушти на час другарка му која каснела :eek: Случка во Арсени Јовков (мешано школо)
-16-годишник им извадил нож на двајца 17-годишни ученици од истото школо, овие го истепале. Случка во угостителско (мешано школо)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
,
Сереме по него,али вицов е чиста вистина......
Али ај бар да беа и браќава нешто похрабри.И албанците и македонците се хероишта невидени.....ако едниот збори на другиот за кукавичлук му доаѓа тоа како магарето да му кажало на зајакот дека има големи уши.....

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.811
One word:KavijarSosLajna
http://www.youtube.com/watch?v=RCT4teWjy8w&feature=relmfu

Aj sega marsh u podrum ... :) ti onaka niso ne si go znael......

Kajgana Shop

На врв Bottom