Софија Манева

Член од
24 јуни 2009
Мислења
448
Поени од реакции
165
Ако некој мисли да ја претепа џабе ќе и бидат и телохранители. Туку може некој да ми каже кој е тој турборап стил?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.912
Поени од реакции
12.445
Abre sto da kazam koga estradata pocna da lici na detska gradinka Sofija + Slatkar =katastrofa, zlatno slavaejce podobro i pokvalitetno bese. Sofija ja postigna celta da stene popularna so toa sto ke pluka po slatkar a isto taka i slatkar si ja postigna celta so sodrzinata na negovite pesni i izjavi, sve kljosar do kljosar a site nie sme krivi sto voopsto im pridavame znacenje so toa sto komentirame za niv...pozzzzzz

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Нова песна против турбораперите :pos: :pos: :pos:

Overload

Urban Legend
Член од
31 август 2008
Мислења
34
Поени од реакции
2
И повторно нејзината помала сестра ...

Marina Maneva Софија Манева овие денови направи промоција на нејзиниот нај нов спот за песната Лигав тип која е против турбо раперите во македонија. Таа од секогаш ги повикуваше новинарите, културните работници интелектуалците и слично да кажат што мислат за оваа голема вулгарност на ТУРБО РАПЕРИТЕ. НО ОВОЈ ПАТ СОФИЈА МУ СЕ ОБРАТИ Н...ИВ. Бидејќи против неа беа напишани повеке од 20 песни таа за прв пат му се обрати на турбо раперите и ги замоли кога после ова ке ја снимаат нивната песна без разлика дали ке биде против неа или не да ги прашаат нивните мајки, сестри, братучетки и слично да му кажат што мислат и ако тие му речат Супер е ! одлична работа сте завршиле нека се тушкаат повторно да бидат на врвот на топ листите и нека продолжат со нивната вулгарност.
Спотот можете да го погледнете на линкот по доле :

Никако не можам да си го објаснам ова девојче :tapp:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Јас веќе залихи си обезбедив, пошо на тв слушнав дека војната започнала меѓу Софија и раперите. Цел подрум го наполнав, пушка малихерка, плеер техниксов, лаптоп со мп3-ки, зимници, расол, шеќер и сол... Се надевам дека зимава ќе ја прегрмиме зимава, па од ѓурѓовден здравје (каква иронија -Џурџевдан :)) ) со нови сили...

Overload

Urban Legend
Член од
31 август 2008
Мислења
34
Поени од реакции
2
Јас веќе залихи си обезбедив, пошо на тв слушнав дека војната започнала меѓу Софија и раперите. Цел подрум го наполнав, пушка малихерка, плеер техниксов, лаптоп со мп3-ки, зимници, расол, шеќер и сол... Се надевам дека зимава ќе ја прегрмиме зимава, па од ѓурѓовден здравје (каква иронија -Џурџевдан :)) ) со нови сили...
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
22 септември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
13
Текстов на песнава, каква врска има со раперите? Освен тоа што го најавува она, и на спотот некои делови, но мене ми се чини во песната она само пее демек "неможеш ти да бидеш со мене, лигав тип бла бла".. испаѓа како Слаткар или кој било друг од рапериве трча по неа, она само мали погледи му давала а на крај бил лигав тип. Не спомнува во песната нигде за вулгарното рецитирање кое го кажува на оние фенси емисии. :toe:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Текстов на песнава, каква врска има со раперите? Освен тоа што го најавува она, и на спотот некои делови, но мене ми се чини во песната она само пее демек "неможеш ти да бидеш со мене, лигав тип бла бла".. испаѓа како Слаткар или кој било друг од рапериве трча по неа, она само мали погледи му давала а на крај бил лигав тип. Не спомнува во песната нигде за вулгарното рецитирање кое го кажува на оние фенси емисии. :toe:
Па глупа е, затоа.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЕЕЕ

Надица Богева,

Софија манева,
Слаткар итн итн.

Ќе се отрујам.

Па кај отиде веков. цццццццццццццццццц

П.С. Не ми е криво што пеат туку што мислат дека вредат!

I

InF3cTeD

Гостин
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЕЕЕ

Надица Богева,

Софија манева,
Слаткар итн итн.

Ќе се отрујам.

Па кај отиде веков. цццццццццццццццццц

П.С. Не ми е криво што пеат туку што мислат дека вредат!
мене НЕ МИ Е КРИВО ШО ПЕАТ..ТУКУ ШО МИСЛАТ ДЕКА НЕКОЈ ГИ СЛУША :vozbud::pos2:

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
браво девојко. само напред. оди безстрашно против слаткар и тони зен. пробувај да добијаш слава на нивна сметка. без навреда, али кучка е кучка. секогаш гледа без мака да добија нешто. Wannabe раперите одамна вратија на песната, пошто и тие бараат слава. "турбораперите" одамна се познати и не се замараат со тебе. уличните рапери појма немаат дека постоиш. ШО САКАШ ДА ПОСТИГНИШ?! да го избришеш рапот како што го избриша на таблата?! :toe: ти треба повеќе од сунѓер и песни како копија на poker face. али ова страшно ме потсеќа на The Roxane Battle ( beef уште во 80тите ) и таму исто така една најде да јади гомна за најпознатите и имаше преку 50 песни како одговор на нејзината, и се разбира таа стана многу позната. се плашам да не се повтори истото и овде. само IGNORE за сестрава и ништо друго.

Kajgana Shop

На врв Bottom