Сонови, толкување на сонови

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.768
Поени од реакции
1.161
Вчера требаше во 07ч да станам, но јас претходно го исклучив алармот на телефонот. При тоа жена ми излезе 10 за 7 т.е не ме разбуди и како некој глас во сонот го изговри моето име со цел да се разбудам што значи тоа ? Јас се разбудив. Ми беше чудно како некој да ме надгледувал дека ќе се успијам...

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.721
Поени од реакции
14.616
Вчера требаше во 07ч да станам, но јас претходно го исклучив алармот на телефонот. При тоа жена ми излезе 10 за 7 т.е не ме разбуди и како некој глас во сонот го изговри моето име со цел да се разбудам што значи тоа ? Јас се разбудив. Ми беше чудно како некој да ме надгледувал дека ќе се успијам...
Сигурен си дека жена ти излегла а не била зад врата и викала РебекМк, стани за работа?

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.768
Поени од реакции
1.161
Сигурен си дека жена ти излегла а не била зад врата и викала РебекМк, стани за работа?
Хахах не бе некој глас длабок го изговори моето име и се разбудив ... викам мајката... што може да е ...

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.898
Поени од реакции
21.860
Дежа ву е некое сеќавање на несвесна фантазија, поврзано со желба моменталните околности да се променат.
У рани двеиљадити,најпоткована професорка у прву средно,едуцирана и начитана југословенка,предаваше и биологију и социјологију.Имаше мноо добру разумну теорију за дежаву.Викаше дека на предавање у Белград некој јак професор гу изјавија.
Дежаву е само игра на мозак.Мозак кд е уморан и прегреан,некад му се дешава дежаву или па се лади сс прозевање,кое е преносно нели,без да знаемо зшто.А устфари мозак,од целу туј преобемну меморију,има келие за стари и нови информацие. Некад,кд мозак сака да одмара,а ми не смо сфесни за тој,нова информација едноставно прерипи или багуе и се пренесе у келију за стари информацие.Ми мислимо у иљадити дел од секунду,дека тој некад на нас ни се десило,а устфари ни се дешава у момент.
Немора да значи дека увек кд смо уморни овој ни се дешава.И овој не се мисли на физички умор,него умствен.А и не значи дека увек,ке се деси кд е мозак уморан.Едноставно само кд искочи од колосек.

Ја искрено не тфрду дека овој е тачно.
Ама некако е најлогично.

А муабети за паралел јуниверз и слични стфари,колко и да су математичко као демек возможни,још су една ванразумна научна фантастика за нас.

Последно уредено:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.721
Поени од реакции
14.616
Хахах не бе некој глас длабок го изговори моето име и се разбудив ... викам мајката... што може да е ...
Потсвесно пошто знаеш дека си го изгасил алармот, за да не закаснеш самиот си се будел. Ништо специјално.

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.768
Поени од реакции
1.161
Потсвесно пошто знаеш дека си го изгасил алармот, за да не закаснеш самиот си се будел. Ништо специјално.
Ок може и тоа да е. Остани во добро здравје.

Член од
30 октомври 2022
Мислења
707
Поени од реакции
1.860
Факт е дека многу работи не ни се познати.Ама нашето его не тера да мислиме дека знаеме се.Така да ако некој доживеал нешто шо е надвор од она шо ние го сметаме за реалност одма следува исмејавање ,сарказам и иронија.

Kajgana Shop

На врв Bottom