Сонови, толкување на сонови

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
ПрИтИ_гРл напиша:
Сонував како двајца мои другари и баба ми умираат! И умираат сите во еден ден! Али со татко ми на погребот на бабами и на едниот другар играме оро се весели нешто, а на другарми другиот сите играат оро само јас плчам многу! И вистина плачев! Така и се разбудив!
Што значи ова? Лошо?
Smrtta znaci dolg zivot.Losoto vo tvoite drugati i babati ke izumre..Drugarite sto si gi sonuvala znacat sreka.Megutoa toa sto si bila radosna so tatko ti na pogrebot na baba ti i na edniot drugar znaci taga.Megutoa ke bide kratkotrajna bidejki vednas po nea sonuvas kako places a toa vo stvarnosta znaci deka ke se raduvas.Znaci uspesno ke ja prebrodis tagata.A drugarite ke ti pomognat.

Член од
25 март 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
aj neka mi protumaci nekoj za ova : eden period mn sonuvav kako plivam vo voda 2 pati vo matna i 1 vo kristalno cista voda.ne bev sam u sonovite! u prviot son (so matna voda ) znam deka toa bese ezero i bev so nekoi drugari 2. (so matna isto) bev so edna drugarka i nejziniot brat iznam deka toa bese reka i 3 (so bistra) bev so 2 drugarki(sestri se neznam dali ima neso vrska ko 2) i toa bese ko neso poplaveno, poise nalikuvase na golemi virovi ili neznam kako da kazam mozese da se pliva vo niv, vodata bese mn ladna i bistra. e sea ko so mi kazuvale bistra voda nosi bolest samo tolku znam.I da naglasam ne gi sonuvav eden po drug ama u period od mesec-dva taka neso.koj so znae neka pise.

TWEETY***

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Ceca_fan напиша:
aj neka mi protumaci nekoj za ova : eden period mn sonuvav kako plivam vo voda 2 pati vo matna i 1 vo kristalno cista voda.ne bev sam u sonovite! u prviot son (so matna voda ) znam deka toa bese ezero i bev so nekoi drugari 2. (so matna isto) bev so edna drugarka i nejziniot brat iznam deka toa bese reka i 3 (so bistra) bev so 2 drugarki(sestri se neznam dali ima neso vrska ko 2) i toa bese ko neso poplaveno, poise nalikuvase na golemi virovi ili neznam kako da kazam mozese da se pliva vo niv, vodata bese mn ladna i bistra. e sea ko so mi kazuvale bistra voda nosi bolest samo tolku znam.I da naglasam ne gi sonuvav eden po drug ama u period od mesec-dva taka neso.koj so znae neka pise.
Plivas vo voda sto znaci deka ke izlezes od nekoja teska situacija.Matnata voda ti te predupreduva da vnimavas na ozboruvanjata, mozebi tie ke te vovlecat vo teska nekoja situacija i vnimavaj na drugarite koi bile zaedno so tebe vo sonot, mozebi od niv proizleguvaat tokmu tie ozboruvanja.
No kako i da e i ezeroto vo prviot son i rekata vo vtroiot son znacat deka na krajot ke izlezes ili mozebi veke si izlegla od teskata situacija.
Vo vtotiot son toa nestoto kako poplaveno ti oznacuva raspravija, najverovatno so sestrite koi si ti se pojavuvaat vo sonot, mozebi nekoe nedorazbiranje, toa sto vodata bila bistra i ladna znaci sreka.Na kraj vo celata situacija ke go izvleces srekniot kraj, ke te zaraduva nekoj ili nesto.
I se se sveduva na toa deka si bila vo nekoja krizna situacija dali poradi nedorazbiranje ili ozboruvanje a toa e povrzano so drugarite koi se javuvaat vo sonot, sepak na krajot ti ke bides taa koja posledna ke se smee.

Член од
25 март 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
TWEETY*** напиша:
Plivas vo voda sto znaci deka ke izlezes od nekoja teska situacija.Matnata voda ti te predupreduva da vnimavas na ozboruvanjata, mozebi tie ke te vovlecat vo teska nekoja situacija i vnimavaj na drugarite koi bile zaedno so tebe vo sonot, mozebi od niv proizleguvaat tokmu tie ozboruvanja.
No kako i da e i ezeroto vo prviot son i rekata vo vtroiot son znacat deka na krajot ke izlezes ili mozebi veke si izlegla od teskata situacija.
Vo vtotiot son toa nestoto kako poplaveno ti oznacuva raspravija, najverovatno so sestrite koi si ti se pojavuvaat vo sonot, mozebi nekoe nedorazbiranje, toa sto vodata bila bistra i ladna znaci sreka.Na kraj vo celata situacija ke go izvleces srekniot kraj, ke te zaraduva nekoj ili nesto.
I se se sveduva na toa deka si bila vo nekoja krizna situacija dali poradi nedorazbiranje ili ozboruvanje a toa e povrzano so drugarite koi se javuvaat vo sonot, sepak na krajot ti ke bides taa koja posledna ke se smee.
hahaahahhah fala mn ama masko sum ako mislis deka sum zensko samo so baram tumacenje neznam ni ja zaso go baram ama ete me zamsli. haha nema veze a inace ako e za CECA e nea mn si ja postuvam fala u sekoj slucaj looooooooool pozz

TWEETY***

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Ceca_fan напиша:
hahaahahhah fala mn ama masko sum ako mislis deka sum zensko samo so baram tumacenje neznam ni ja zaso go baram ama ete me zamsli. haha nema veze a inace ako e za CECA e nea mn si ja postuvam fala u sekoj slucaj looooooooool pozz
ok,sorry,ke znam za drug pat:smir:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
иам разбрано дека болест значело така нешо:uvo:

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Ajde uste toa mi treba:nesum:daj neka kaze nekoj sto znae tocno sto znaci:je:

Член од
6 јуни 2006
Мислења
280
Поени од реакции
5
Drugarka mi me sonuvala kako sme bile nekade na odmor i jas sum otisla do nekade i koga sum se vratila cela ispanicena sum i kazala deka imam eden kup droga vo mene a imalo mnogu policija niz cela plaza i zaedno sme barale nacin da se oslobodime od drogata, i pred da ne fati policijata,drugarka mi se razbudila...Znae li nekoj sto znaci toa...????

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Шо значи да играш танго на сон?

TWEETY***

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Tetovcanec напиша:
A sto znaci ako muvas u son nekogo ? :salut:
Ako e toa devojka so koja dosega ne is bil togas imas otvoreni patista.Dokolku so devojkota so koja si se muval vo sonot si bil i na jave togas iams neostavreni zelbi.

TWEETY***

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
*ANE* напиша:
Drugarka mi me sonuvala kako sme bile nekade na odmor i jas sum otisla do nekade i koga sum se vratila cela ispanicena sum i kazala deka imam eden kup droga vo mene a imalo mnogu policija niz cela plaza i zaedno sme barale nacin da se oslobodime od drogata, i pred da ne fati policijata,drugarka mi se razbudila...Znae li nekoj sto znaci toa...????
Sonto vsusnost ja pokazuva tvojata i na drugarkata voznemirenosta.Ste zagrizeni za nesto isto kako i vo sonot.Ima nekoj problm koj sto ve maci i ne e tolku ednostavno da go resite.Tokmu i policijata gi oznacuva vasite grizi.A vie begate do nea,odnosno begate od vasite grizi i problemi.
Soocete se so niv:smir:

Член од
29 март 2007
Мислења
21
Поени од реакции
0
sto znaci da sonuvas kako dobivas podarok cevli?:raz:

Kajgana Shop

На врв Bottom