Otkrivanje na nekoi tajni, narushuvanje na Vashata intimnost i izlozjuvanje na Vashata vistinska lichnost, so ili bez Vasha dozvola (zavisi od ostanatite detalji).Што значи да сонуваш како делови од кожата ти се откинуваат ?
Значи рана на коленото која јас ја љупам, значи парчина вкупно три и уште неколку останват на ногата и се прави голема рана која ја покривам со тренерката а пред тоа и ја покажувам на мајка ми, а ме болеше премногу.. Интересното е што јас и навистина имам таква рана на ногата.Otkrivanje na nekoi tajni, narushuvanje na Vashata intimnost i izlozjuvanje na Vashata vistinska lichnost, so ili bez Vasha dozvola (zavisi od ostanatite detalji).
Ova vekje e neshto sosema drugo: teshki semejni problemi i treba da se pobara pomosh (nastrana).Значи рана на коленото која јас ја љупам, значи парчина вкупно три и уште неколку останват на ногата и се прави голема рана која ја покривам со тренерката а пред тоа и ја покажувам на мајка ми, а ме болеше премногу.. Интересното е што јас и навистина имам таква рана на ногата.
А јас имам друго толкување. Сепак фала на толкувањето.Ova vekje e neshto sosema drugo: teshki semejni problemi i treba da se pobara pomosh (nastrana).
Vo sekoe vremeА јас имам друго толкување. Сепак фала на толкувањето.