Сонови, толкување на сонови

Член од
26 декември 2008
Мислења
608
Поени од реакции
236
Сонував како со татко ми продаваме риби
што ние ги одгледуваме но не во вода толку
во земја, како на пр компири го откопувавме од земја
каде што беа насадени и ги продававме?
Рибите беа големи по 2 3 килограми

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Сонував како татко ми работи во Америка,и јас и мајка ми сме отишле да го посетиме.Шетавме,и наеднаш,дојдовме до едни скали аба беа стварно стрмни.Се качувам до некаде,и наеднаш неможам,почнувам да се враќам назад,да паѓам.Мојте родители се искачија,јас некако најдов полесни скали за качување,па и јас се качив.
Стигнавме кај него во станот,не беше среден,валкан беше,и имаше птици,и кога и да тропнешш по земја,доаѓаа.
Некое толкување?

Mama.

уметник
Член од
23 јули 2011
Мислења
524
Поени од реакции
326
sonuvav kako pecam leb, go prashuvam soprugot dali saka da stavam lukce vo nego, toj se slozuva...
megutoa namesto lukce stavam eden kup zacini i lebot dobiva crvenkasta boja.
se plasham da go stavam na masa, zatoa shto mislam deka poradi bojata na nikogo nema da mu se dopadne, pa se trudam da go izedam sama.
soprugot me gleda od strana i me prashuva zoshto ne mu davam od lebot, a jas se pravdam, mu objasnuvam deka ne e ubav pa zatoa ne mu davam da jade
toj go gleda lebot i vika deka e prekrasen i jademe zaedno...
posle nekoe vreme cuvstvuvam tezina vo stomakot, go prashuvam i nego, dali i toj go cuvstvuva istoto, a toj samo mi kaza "blagoslovena da si, poubav leb nemam jadeno"

P

PewDiePie

Гостин
Сонувам луѓе од факултет,првин одиме да земеме па после јадеме торта,седнувам на кауч а една другарка ме гушка со една рака ме повлекува накај нејзе се насмевнува и ми вика тебе те чекавме. Што значи сонов ?

S

Sheldon Cooper

Гостин
сонував како со моите сме шетале низ Европа и после се најдов кај мене дома во ВЦ со некоја болест и позади кај опашната коска ми се цедеше гној ко од чешма..дури и на плочките беше лом а се чувствуваше и болка... што би можело да значи ова?

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Што значи да сонуваш како делови од кожата ти се откинуваат ?

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Otkrivanje na nekoi tajni, narushuvanje na Vashata intimnost i izlozjuvanje na Vashata vistinska lichnost, so ili bez Vasha dozvola (zavisi od ostanatite detalji).
Значи рана на коленото која јас ја љупам, значи парчина вкупно три и уште неколку останват на ногата и се прави голема рана која ја покривам со тренерката а пред тоа и ја покажувам на мајка ми, а ме болеше премногу.. Интересното е што јас и навистина имам таква рана на ногата.

S

Sattva

Гостин
Значи рана на коленото која јас ја љупам, значи парчина вкупно три и уште неколку останват на ногата и се прави голема рана која ја покривам со тренерката а пред тоа и ја покажувам на мајка ми, а ме болеше премногу.. Интересното е што јас и навистина имам таква рана на ногата.
Ova vekje e neshto sosema drugo: teshki semejni problemi i treba da se pobara pomosh (nastrana).

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Сонував лепче со паричка, т.е. сме спремале со некои луѓе кои не ги знам лепче со паричка и тие сакале да си го наместат паричето. Ама јас кога сум го носела кај мајка ми да го испече сум и рекла ај да го ставиме на друго место и така сме го извадиле и ставиле на друго место. Ама лепчено било ко за пица што се прави.

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Sonuvav mnogu cuden son koga se razbudiv isto se osekav kako da se slucil, sonuvav kako edno devojce sto mi se sviga e kaj mene vo dvor i spremame svadba za nekogo i jas neznam za kogo, a celo vreme vo sonot kako da sme bratucedi i rodnini.sto treba da znaci ova dali znae nekoj

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
највпечатлив мој сон (шо и не е баш сон туку само крајот пошто на другото пред тоа и не се сеќавам) во сонот помислив дека сега ќе звони телефон и ќе биди за мене и навистина по неколку секунди можда не сум баш најсигурен ама во секој случај многу брзо после тоа, ме разбуди ѕвонењето на телефонот,мајка ми ми го донесе телефонот од другата соба а беше татко ми кој шо сакаше да ме праша нешто за на компјутер кај него на работа (пошто не се разбира многу многу :)
Ова се деси пред скоро еден месец ама многу ме замисли и немам некое објаснување како можев да знам.Дали имате некое обајснување или само мислите дека е коинциденција оставам на вас

B

Black Guard

Гостин
Ме испукаа со револвер во стомакот,беше надвор пред врата еден никаков(џаначка фаца)ме застрела.

Kajgana Shop

На врв Bottom