Lucy in The Sky
A girl with kaleidoscope eyes
- Член од
- 8 март 2009
- Мислења
- 304
- Поени од реакции
- 34
А што значи на сон ако напишеш некоја буква?...
Јас сонував змија во детската соба. Само јас си ја сакав и чував, али на моменти се плашев од неа...Што треба ова да значи?
А што значи на сон ако напишеш некоја буква?...
Lusi Lu sto bidna so lavot znaes li sto znaci?
Mazot mi sonuval kako go brka lav niz Skopje pa se nasekiral da ne mu se desi nesto,mnogu si e po toa sonovite da gi tolkuva se mora nesto da znaci a ovde vidov deka ti dosta se razbiras pa si rekov da te prasam,mozda znas sto znaci.
После еден муабет вчера,кој немаше врска со последиците во сонот,сонував како во ист ден починале двајца блиски роднини на мој близок пријател и еден мој близок роднина.Се некако ми беше реално,глупо и тешко и целите разговори кои беа во сонот,некако беа поврзани со навистина реални работи кои се случиле и си ги поврзував со сонот и реални разговори во кои во ниеден момент не се спомнувала смрт за да идам по таа шема,као го зборував,па го сонував.
Тројца починати во ист ден...многу ми олесна кога се разбудив и уште сум под влијание на сонот.Што по ѓаволите значи да сонуваш толку грдо нешто,па згора на тоа да го поврзуваш со реални настани?!
ја сонував другарка ми како има долга коса негде до под гз а во реалноста не и е толку долга