J@CK напиша:Ееее,нај закон драма на сите времиња.комедија од која ќе се прснеш од смеење."Ај да не ве карам сега тука пред мене":pos2: :pos2:
како да не, според мене Сомнително Лице е најдобро нешто во врска со комедијата.Joey напиша:Солунски (птрди)не мозам да запамтам е многу многу подбра
Иначе глумците ми се блиски другари, ако сакате да ургирам за автограми, кажете :bravos:D~a~R~k A~n~G~e~L напиша:Луѓе на 24 овој месец ќе ја репризираат драмата учениците од драмската секција од гимназијата :zlo: ке биде смеење,кој е во можност обавезно во Дом на култура Охрид,за време точно уште не се знае,ако дознае некој нека пише
AKO NEMA DA ODBIJAM, ZNAES VO SKOPKE JA SPREMAAT ISTO, AMA MILSAM DEKA GORAN I KOMPANIJA SHO JA PRAEA BESE NAJZAKONFantom_oh напиша:Од горан и компанија не можам, ама можам од гимназискиов театар шо беше да ти дам ДВД, аматерска снимка. Сакаш?
Jas mora da go podrzam Filip.Ovaj pat toj e vo celost vo pravo.Toj zboruva za drama izvedena od makedonski reziser,makedonska akterska ekipa,a so toa stanuva i makedonska drama.Ne se zboruva za tekstot,bidejki normalno e preraboten za na scena i pak e makedonska drama!Filip напиша:Важно јас ја гледав на македонски. Па што има врска дека е од „Бранислав Нушиќ”, јас само ви препорачувам да ја гледате, а не да казувам од кого е напишана...