Сомнително Лице

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Еј закон се! Денес ја гледав драмава, се искршив од смеење.

Климе и Горан се најсупер! Има и слаби глумци, ама сепак во целост одлични се.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
J@CK напиша:
Ееее,нај закон драма на сите времиња.комедија од која ќе се прснеш од смеење."Ај да не ве карам сега тука пред мене":pos2: :pos2:

На тој дел сум се помочал од смеејне
Закон драма али Солунски (птрди)не мозам да запамтам е многу многу подбра

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Joey напиша:
Солунски (птрди)не мозам да запамтам е многу многу подбра
како да не, според мене Сомнително Лице е најдобро нешто во врска со комедијата. :)

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
hahhah mojata najomilena drama, mnogu se top eve vi eden citat : Dobro bre Vika znaesh li sco e nacalnik? Nacalnik e nesco malo nesco kako mace, ama ne e mace, maceto e tigar zanego, nestho nezno so navednato "glavce" so opusteni lifcinja , veter da duvnit ce se razbolit :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Абе закон е драмава.... немам зборој, по цел ден ја гледам и пак не ми станува досадна.
Цитат:
"Милисав: Вај шутмангало опште не дојде на правото место на настано....
Жика: Кој така ?!
Милисав: КОЊО кој, Виќа
Жика: А Виќа е со коњ дојден ?
Милисав: Виќа со коњ?! И Виќо со коњот, ЈА СО СПЕЈС-ШАТЛОТ! ! ! !. :pos2:

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Луѓе на 24 овој месец ќе ја репризираат драмата учениците од драмската секција од гимназијата :zlo::vozbud: ке биде смеење,кој е во можност обавезно во Дом на култура Охрид,за време точно уште не се знае,ако дознае некој нека пише

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
D~a~R~k A~n~G~e~L напиша:
Луѓе на 24 овој месец ќе ја репризираат драмата учениците од драмската секција од гимназијата :zlo::vozbud: ке биде смеење,кој е во можност обавезно во Дом на култура Охрид,за време точно уште не се знае,ако дознае некој нека пише
Иначе глумците ми се блиски другари, ако сакате да ургирам за автограми, кажете :bravos:

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Оff topic: Хаха па на кој не се,познати фаци се:)Шо мислиш јас од кај сум известена дека ќе се дешавет овие работи:baeh:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Бојан, Ана и Засон со мене учет, а ги глеам почесто и Кичо, Ангел, и си го имам муабетот со Димо :)

Coca-Cola1981

uzivaj vo nepovtorliviot vkus Always CocaCola
Член од
27 јануари 2007
Мислења
417
Поени од реакции
1
LELE ZAKON E DRAMAVA AMA VO IZVEDBA NA OHRIDSKIOT TEATAR!!!!!
SE IMAM ZDROBENO OD SMEENJE, BI SAKALA DA JA NAJDAM DA SI JA STAAM NA DVD, JA IMA NEKOJ? ILI DA ZNAE KAJ DA NAJDAM SNIMKA?

Coca-Cola1981

Член од
27 јануари 2007
Мислења
417
Поени од реакции
1
OHRIGANI ONOJ OD MORIS BESE POSLEDNIOT KOJ NONSTOP GO PUSTASE I VIKEND NA MRTOVCI, ODAMNA NE SUM STAPNALA VO OHRID AMA DAJ POTRUDETE SE DA NAJDETE NESHO,MISLAM SOMNITELNO LICE VO IZVEDBA NA OHRIDSKI TEATAR ONA SO GORAN I KOMPANIJA, PLEASE

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Од горан и компанија не можам, ама можам од гимназискиов театар шо беше да ти дам ДВД, аматерска снимка. Сакаш?

Coca-Cola1981

Член од
27 јануари 2007
Мислења
417
Поени од реакции
1
Fantom_oh напиша:
Од горан и компанија не можам, ама можам од гимназискиов театар шо беше да ти дам ДВД, аматерска снимка. Сакаш?
AKO NEMA DA ODBIJAM, ZNAES VO SKOPKE JA SPREMAAT ISTO, AMA MILSAM DEKA GORAN I KOMPANIJA SHO JA PRAEA BESE NAJZAKON

Член од
13 јули 2006
Мислења
22
Поени од реакции
0
D~a~R~k A~n~G~e~L веднаш да ме известиш за датумот и времето. Лелеј! Веднаш идам во Охрид. Сомнително лице УСТАВ!!!!!! Поздрав до сите и гледајте СОМНИТЕЛНО ЛИЦЕ!!!!

Член од
25 јануари 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
Filip напиша:
Важно јас ја гледав на македонски. Па што има врска дека е од „Бранислав Нушиќ”, јас само ви препорачувам да ја гледате, а не да казувам од кого е напишана... :pos: :pos:
Jas mora da go podrzam Filip.Ovaj pat toj e vo celost vo pravo.Toj zboruva za drama izvedena od makedonski reziser,makedonska akterska ekipa,a so toa stanuva i makedonska drama.Ne se zboruva za tekstot,bidejki normalno e preraboten za na scena i pak e makedonska drama!

Kajgana Shop

На врв Bottom