Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
3 ноември 2009
Мислења
7.091
Поени од реакции
42.348
Читајте книги за почеток, сте заглавени во минатиот век.
Се уби сусаро бранејќи ве ви пак како неандерталци по стадиони се понашате.
Дечко рипавте и пеевте во моменти кога се оддаваше почит за настраданите во Кочани. За неандерталци најмалку треба ти да збориш, затоа што вие не сте на ниво ни на неандерталци. Класичен човечки олош и шлајм.

Член од
30 август 2024
Мислења
335
Поени од реакции
1.424
Ч

Ако татко ти знае да прочита 2 страни од Зоки Поки, ќе ти префрлам 100 еур на сметка.

Снимај го, не мора да се гледа ликот, само од врат надоле. Нека прочита и објави го тука.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
856
Поени од реакции
1.588
Ч

Тууу ти од многу итање овај читање влезе во 25ти век! Веќе и на Нептун си аутоктон?
Сусаро никого не брани, само ја пишува реалноста која тебе не ти се допаѓа, ама сепак подобро е да си аутоктон на Нептун него ли да се пронајдеш во мислење на Сусаро. Фикцијата е полесна за голтање и полезна за умот твој, кој за жал си го заклучил на подрум.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
4.054
Поени од реакции
22.611
Ако татко ти знае да прочита 2 страни од Зоки Поки, ќе ти префрлам 100 еур на сметка.

Снимај го, не мора да се гледа ликот, само од врат надоле. Нека прочита и објави го тука.
Два месеца пробују да научу нову колешку на работу од Радуша, дека НЕ треба да каже дојди ВО каса, дојди НА канцеларија,НА магацин, не научи и не научи.
Како намерно сфе наопачки да кажуе.
Не ву улаза у главу и не ву улаза.
Крај.

А не е некоја од онија тфрдокорни,залоени.
Слуша метал,знае енглески и италијански перфект, студирала у Истамбул,инижињер на тамо си нешто, иде по концерти,сфирке и журке, нејке да пости(а мора ради татка ву) а и смее ги се на забулени.

Па ск види ти колко е саат сс њима.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
856
Поени од реакции
1.588
Два месеца пробују да научу нову колешку на работу од Радуша, дека НЕ треба да каже дојди ВО каса, дојди НА канцеларија,НА магацин, не научи и не научи.
Како намерно сфе наопачки да кажуе.
Не ву улаза у главу и не ву улаза.
Крај.

А не е некоја од онија тфрдокорни,залоени.
Слуша метал,знае енглески и италијански перфект, студирала у Истамбул,инижињер на тамо си нешто, иде по концерти,сфирке и журке, нејке да пости(а мора ради татка ву) а и смее ги се на забулени.

Па ск види ти колко е саат сс њима.
Ќе си рече чоек „Парва, умен момак, музикален, вицкаст“ и ќе напише ваков посТ. Радушанка те бара ко шиптaр коза ооо ти.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
4.054
Поени од реакции
22.611
Ќе си рече чоек „Парва, умен момак, музикален, вицкаст“ и ќе напише ваков посТ. Радушанка те бара ко шиптaр коза ооо ти.
На моменти мислу дека си Буцио за сиромашни.Само што он си збореше сам сс себе,а ти сс замислени соговорници.

:icon_mrgr:

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.418
Поени од реакции
5.699
Е ми шо и‘ фалЕ на Радушанката...образована, еманципирана, независна (попут „нашата земјата„), депилирана, шетана по сФет, знаеФ странски езици, се смееФ на забулени, „рејвујеФ„ на „техно„ журке....нејзе не и требаФ козоонадувач, ами ист такФ емаципиран...по могуќност, из Куманово...не од ЛипковА.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
856
Поени од реакции
1.588
На моменти мислу дека си Буцио за сиромашни.Само што он си збореше сам сс себе,а ти сс замислени соговорници.

:icon_mrgr:
Парва, мислиш на „измислени“ соговорници? „Замислени“ има сосема друго значење.

Член од
14 октомври 2021
Мислења
306
Поени од реакции
626
I sho deka? I ohrigani vikaat ,,odam na bolnica” pa nikoj ne videl kacen ohriganec NA bolnica. Kolega od Kamenica vika odam na disko.
Znaeme na so misli lol

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
27.202
Поени од реакции
36.306
Лавров... :)

Тој, споредувајќи ги ситуациите во Косово и на Крим, рече дека Западот се спротивставил на референдумот во Крим, а го поддржал едностраното прогласување независност на српската покраина поради, како што рече, расизам.

„Не, вие не можете, вие сте Словени, а ние имаме Албанци“. Тоа се расистички работи.

Член од
14 октомври 2021
Мислења
306
Поени од реакции
626
Ќе ја замениш радушанката а?
Не ама не е нешто срамота или за смеење. Така викаат.
На болница. И мене ми било чудно па се навикнав. Ваљда во 2025 нема да се караме уште за дијалекти. И јас и моите сме родени во Скопје, па не ми смета ниеден дијалект. Некои зборови може не ги сфаќам, ама ќе прашам. На факс најубаво ми беше што слушав/учев дијалекти. Еве чушки и френки уште мешам што е.
да сакам да кажам патлиџан салата, не знам кое од овие беше патлиџан..

Kajgana Shop

На врв Bottom