- Член од
- 19 февруари 2023
- Мислења
- 3.201
- Поени од реакции
- 6.461
И моите роднини под границата се антички македонци а јас славјанин или по ново бугарски изрод граѓанин на вериут подкосовје, важи илирецу.
И моите роднини под границата се антички македонци а јас славјанин или по ново бугарски изрод граѓанин на вериут подкосовје, важи илирецу.
А пишува на Гугл кога почнале Илирите да наликуваат на Дагестанци?
Тагни го гомнарот @puno да види. Кој става бомба пред училиште бе? Ќе одговарате сите до еден за секој злочин што го направивте.
Samo google makedonskiА пишува на Гугл кога почнале Илирите да наликуваат на Дагестанци?![]()
Добро прашање е ова, кој става бомба пред училиште?Тагни го гомнарот @puno да види. Кој става бомба пред училиште бе? Ќе одговарате сите до еден за секој злочин што го направивте.
Нивната википедија за све поврзано околу албанците имаат различна историја од светот.Samo google makedonski
Toj google shto lubco georgievski, poraneshniot prv covek na ova drzava, bi go narekol-Historia shto vazhi samo vo Makedonija.
Чек да ги прашаме кј уча македонците гимназијалци у Тетово.македонците ги добија училиштата, а албанците уште учат по бараки.
Што има врска тоа сега?Чек да ги прашаме кј уча македонците гимназијалци у Тетово.
Што има веза овја од Куманово што уча у бараке?" го прифатиле албанскиот јазик со цел полесно да ги разбираат своите напаѓачи"
Еве што пишуваат за шкретите.
Автоматски споено мислење:
Што има врска тоа сега?
Ова не е, барем според мене.
No ova e samo nivna wikipedia. Stvetskata historia znae za Skenderbeg, i Majka Tereza.Нивната википедија за све поврзано околу албанците имаат различна историја од светот.
Мајка Тереза, Скендербег, Гропа, за Охрид само нивната Википедија не ги спомнуваат албанците воопшто, Матеја Матевски, ама баш све сакаат да избришат.
Се надеваш да добиле ама ти е кеф на целта што ја постигнале, а тоа е тотално етничко чистење на Арачиново. Еден постар Македонец остана таму, го убивте ко куче 2007ма. За нешто повеќе од 100 години Арачиново од чисто македонско село дојде до убивање на последните македонци. Секако веќе трубите дека е автохтоно шкип село од памтивек.Ова не е, барем според мене.
За ова се надевам најголема казна добиле терористиве.