- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.542
- Поени од реакции
- 85.092
Ова е куќата во која се одржувала прославата. Не ја загледале навремено.

Те влечат четниците тебе...чуство на инфериорностОва е куќата во која се одржувала прославата. Не ја загледале навремено.
![]()
Во Тирана сум, не можам да стигнам!Остај тоа, трк на плоштад.
...купуваш некоја диплома?Во Тирана сум, не можам да стигнам!
Ti treba?...купуваш некоја диплома?![]()
...што ќе ми се, овде треба услов со комбинација диплома + албанка, све друго нема приоритет!Ti treba?
И таман спомнав за ниската културна свест на Албанците во сообраќајот и оп волкот на врата!Имаше апели од МВР и полицијата баш за ова пукање во вис. А во каурските региони и полиција со физичко присуство, додека во албанските ни за лек полиција. Памтам дека вака залутани куршуми паднаа во Драчево од соседните албански села за време на нивните прослави. И на фејсбук Албанците ги исмеваа драчевчани што се жалеле дека и на шофершајбните им паднале куршуми. Па така сега и тие го почувствуваа отровот што го сејат. Прашање е дали и после овој трагичен настан ќе им дојде памет на Албанците. А тоа е дискутабилно со оглед на тоа што летово исто погина Албанец заради ниската сообраќајна култура и свест (за која имаше исто вакви апели од МВР), па забележувам дека пак Албанците си возат брзо и не почитуваат сигнализација. Дури и не кренаа ни глас за младото момче, ни протест, апсолутно ништо.
a ti ne ispolnuvas nieden uslov ...ili pa ne se znae za vtoroto...што ќе ми се, овде треба услов со комбинација диплома + албанка, све друго нема приоритет!
...а бе со право се смееш, не ти замерувам тебе, агендата на албанизација ви е успешна, посебно со Алијанса во здравството тешко на Македончето посебно кај си ти таму све расчистивте, да видам утре кој ќе те лечи со тие купени дипломи.a ti ne ispolnuvas nieden uslov ...ili pa ne se znae za vtoroto![]()
ќе им дојде памет на Албанците
Nema da me lecis ti...а бе со право се смееш, не ти замерувам тебе, агендата на албанизација ви е успешна, посебно со Алијанса во здравството тешко на Македончето посебно кај си ти таму све расчистивте, да видам утре кој ќе те лечи со тие купени дипломи.
...јас ќе те лечам, ама каде кога ќе ме избркат?Nema da me lecis ti? Neli doktorka treba da si?