Снајпериста
несреќник
- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 293
- Поени од реакции
- 4
Ајде мислење од некој: кое е подобро во смисла на сервис, делови и др помеѓу rover 214 si 98 год. и bmw 525 tds 93 год.?
Да бе голф си е голф ... затоа на еден куп нови голфови со турбо мотори им се расипаа турбините и ене ги сега дремат во сервисГолф си е голф. Колку сакајте хејтајте го но за наши услови е измислен. Економичен, машина што трае вечно ....
Економични? 1,9 ТДИ? да, прифаќам, ама окози се 18к за таков мотор, иначе за нормална цена добиваш 1,2 тси и економичен 7-8 град, колку секој 1,4 бензинскиГолф си е голф. Колку сакајте хејтајте го но за наши услови е измислен. Економичен, машина што трае вечно ....
Не верувам дека некој би ти рекол цитроен наместо бееембеsakam da kupam bmw 320d ili citroen c4hdi sto e podobro i kolku se dvizi registracijata za ovie koli
Да. За најновата Астра ми дава некој ситен попуст плус 12% попуст како бенефит за вработени во Банка (ако банката има склучено договор).За астра г или за најновава астра ти даваат толкав попуст?
Гуми не се купуваат половни, особено не зимски.Posto sum zensko i ne se razbiram bas od avtomobili, edno prasanje za posilniot pol - kade mozam da najdam eftini zimski gumi (moze i polovni) 13-ki (za Lanos) i kakva e taa mast ili tecnost so koja se macka sofersajbnata za da ne mi zamrznuva ?? Fala odapred
Аууу тоа многу евтино! Ако е стварно тоа така и со таа опрема ондак не се мисли земај ја одма.Да. За најновата Астра ми дава некој ситен попуст плус 12% попуст како бенефит за вработени во Банка (ако банката има склучено договор).
Се на се, Астра со фул опрема (кожа, 17' бандажи, двозонска клима итд итд.) доаѓа под 15.000 ЕУР
Нема веќе лоши возила според мене...Јас имам Голф ама пријатно сум изненаден од Астра-та и тоа онаа класик, а за поновите модели и да не зборам.Се двоумам помеѓу ГОЛФ 6-ка и Опел Астра 1.4. Турбо. А од пред некој ден почнав да размислувам се повеќе за VW Jetta исто така.
Дајте мислење ве молам.
Во сите бензиски пумпиосвежувач за кола од оние течностите жолта боја од која може да има мирис не е лимон, ванила ....му текнува на некој ?