Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Сакаш да си фраер за матура? :back:
изнајмување лимузина

Полуматура, оти помина шемата за матура веќе :icon_lol:
Сега со хеликоптер е шемата :)

Инаку изнајмуваат кај пералните кај Трафик кафе на Теодосие Гологанов улицата, не можам да ти кажам кои се и што цена, само знам дека изнајмуваат.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
А да ја однесиш со спејс шатл до хотел не ќе е најубо? :pipi:

peppeGT

BMW piacere di Guidare...
Член од
10 април 2009
Мислења
363
Поени од реакции
12
Купувам Радио со МП3, некој да ми препорача продавница добра али евтина?

Новус и техномаркет ги видов?

И совет....Дали се ок звучниците стандардни што се вградени во Спарк?
BOSE ti e sampion br 1 u svet....
ali cena ne e bas eftina okolu 800-1000 eura.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
pioneer,има евтинки у новус...а провери си и во аутоленд....имаат веб страни и двете фирми..

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
Јас пред месец дена зедов LG LAC 3800 R од Нептун за 4000 ден. Арно радио, арна цена....
Брат за 5000 имаш JVC во Новус.
А иначе ја видов понудата на невада, за 6000 плус звучки, али незнам LG не ми е фирма за радија :)

Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
Немаат ауди никаква мана со мењачот. Имаат мана што клучот во 1000 ставања можеби еднаш нема да ти се извади али никаква сериозна мана не е тоа. ја исклучуваш колата и пробуваш да го извадиш клучот али он нејќе, вториот пат ќе ти успее(пренесено од ауто билд) :D

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Другарчиња кај да најдам и кој модел марка и каде ... сијалици за фарови на опел корса ... сакам да бидат од оние како на бело што светат да бидат убави не од ауто пазар :pos2:

препорачајте марка модел нешто :smir: фала

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Другарчиња кај да најдам и кој модел марка и каде ... сијалици за фарови на опел корса ... сакам да бидат од оние како на бело што светат да бидат убави не од ауто пазар :pos2:

препорачајте марка модел нешто :smir: фала

Нешто како ова светло да го дава ... препорачајте :helou:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Си проверил во Авто Куќа?
Не сум проверил мада мислам дека само оргиналните ги имаат, а тие жуто светат ко и сите ружни ми се ... ја едвај чекав да прегорат за да стаам вакви :kesa:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Не сум проверил мада мислам дека само оргиналните ги имаат, а тие жуто светат ко и сите ружни ми се ... ја едвај чекав да прегорат за да стаам вакви :kesa:
Хахах иди до кај нив и прашај ги зошто они полно работи ги земаат и само по порачка (со тоа што плаќаш 50% од цената и чекаш за едно 10-15 дена да ти донесат). Би требало да имаш некои шанси да можеш да им порачаш, така да јас би ти препорачал да отидеш до кај нив да ѕирнеш ако ништо друго прашај ги нив кај можеш да најдеш би требало да ти одговорат, фини се за такви работи :)

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68

ова се angel eyes тоа горе на сликата(не од мојот пост) милам се обични ксенонки ама и тие се скапи

Biker_boy89

Driver
Член од
17 јануари 2009
Мислења
105
Поени од реакции
0
Ксенон се светлата и ги има некаде од 100 најевтини па нагоре зависи со модел на сијалица е.

Kajgana Shop

На врв Bottom