- Член од
- 30 јули 2011
- Мислења
- 20
- Поени од реакции
- 6
Најдобриот мајстор за карбон, кожа и други материјали е во село Дабиле, Струмица.
Славе, може да го најдете на ФБ , interior tuning.
мал е тој карtон, не знам, можда може да покрие кутија цигари... упаљач... или мобилен... за поголеми работи нема да заврши работаЗнае ли некој точно, ама најточно, што ти покрива зелениот картон?
поточно од ова... амин!мал е тој карtон, не знам, можда може да покрие кутија цигари... упаљач... или мобилен... за поголеми работи нема да заврши работа
Интернационално осигурување на возилото... во случај на несреќа, доколку ти си виновен, твоето осигурување покрива штета на странски државјанин во странство.Не сфаќам тогаш што е нивната функција и зашто треба да се има?
Ако сакаш фрли ја во некоја провалија... само кога има крив и прав исплаќаат пари, и тоа секогаш на правиот (демек го обештетуваат). Ако ја удриш во неподвижна конструкција, го нема правиот. Само крив има.Финтава е мора несреќата да биде со друго возило? Не важи да речеме ако удрам со колата во неподвижна конструкција како банкина, во таа друга држава?
Значи зелениот картон е продолжување на осигурувањето од автомобилска одговорност во држави надвор од Р. Македонија. Сите покритија кои ги имаш тука со АО-то, со зелениот картон ги имаш и во странство. Ако причиниш штета со возилото, без разлика возило или објект, се исплаќа штета на третото лице.Финтава е мора несреќата да биде со друго возило? Не важи да речеме ако удрам со колата во неподвижна конструкција како банкина, во таа друга држава?
Dobro a ima li nekoj vo skopje sto go raboti ovaНајдобриот мајстор за карбон, кожа и други материјали е во село Дабиле, Струмица.
Јас пред десетина дена ставив Ксенон на Лансерот и разликата е огромна (разликата помеѓу Ксенонот и обичните жолти сијалици доаѓа до израз во потемни улички).Ми рикна сијаличка за средно светло (H7) на Citroen-от (C4).
Бидејќи сум голем фан на Xenon, ме интересира како се движат цените за H7 светла (со монтажа)... Паднати се цени?
Ако има фина понуда и нормални цени, попрво бил ставил такви (за да видам што е светлина) отколку од „обичниве“.
Ставал некој Xenon во последно време?
Не ги купив јас, туку им кажав таму кај што го местев Ксенонот во Dog security да ми ги сменат и позиционите сијалички со бели лед диоди, и таму си имаа они такви сијалички и одма ми ги сменија.Lu а да ми казеш од кај ги купи тие бели лед диоди на позицијата што ти се
Gi ima kaj ate - dog security po 250 den se par led sijalickiLu а да ми казеш од кај ги купи тие бели лед диоди на позицијата што ти се