Treba da imas detalna mapa od site benziski pumpi, bidejki ke ti trebaat.Passat CC 2011, 2.0 TSI - 211 hp
Мислење, совети, потрошувачка, вреди ли да се купи и на што треба да се внимава при купување?
За полирање хемиско восок керамика само Даме од ново ЛисичеЗдраво. Неколку прашања. Станува збор за голф 5, 1.9тди 2005 година.
1. Каде во Ск може да се провери и надополни клима? Некој кој работи коректно и добро.
2. Некој кој работи со ентериер, ми се извади пластиката на возачката врата и сега тропа малку. Сигурно треба да се мести, но како што знам внатре има штрафови. Па подобро мајстор да ја види
3. Полирање на возило, малку е оштетена бојата. Некој предлог за некој што профи си ја работи таа работа.
Поздрав
Druze kolku sho gledam kolava ti e kupena negde u Mart mesec. Turbo ne pocnue da svire preku nok. So ogled na toa deka pred mesec prasuvase za istovo ti si ja zel so takvo turbo.Здраво. Почна да ми свирка турбото и премногу ме нервира звукот, ќе морам да го репарирам предложете некој сервис во Скопје слушав во Радишани некој репарирал како се покажани, се работи за голф 5
Zemi cista krpa, stavi malku razreduvac i brisi "nezno" ne poveke od 2 - 3 pati zosto mozes da ja ostetis bojata, posle sunger polir pasta i poliraj, posle ako ima nekoja podlaboka grebanica polni so ceckalica i boja, ostaj da se isusi i pak poliraj. Ova ako sakas da go sredis sam, ako ne pravec kaj laker.Некој совет за отстранување на мала гребнатина и остаток од друга боја на колата?
Ако има фатено и на лакот нема шанса да го отстраниш.Некој совет за отстранување на мала гребнатина и остаток од друга боја на колата?
НеДа прашам, ги оставив светлата на Golf5 и акумулаторот се испразни. Сега кога го стартувам моторот, не вергла и таблата трепка брзо. Дали може да пробам да ја запалам на туркање?
Носи ја на мајстор, тие знаат. Ти кажале шу е проблемот.дечки некој со искуство со овај проблем. Бев кај двајца мајстори и ми викаат предницата е камен мсм на рамена, јабучици, чаури..Додуша не ја пробаја за возење каква е само на канал.
Ми лупа од негде не знам од каде...
Бев на технички ми рекоја луфта на летвата имам, и некое чукање на незе. Не го сфатив баш добро, нешто велеше некои пиксни...
воланот стои малце на десно искривен, а колата не влечи на страна. Еве мало видео слушнете го звуков, најдобро со слушалки звуков го вади на нерамен пат т.е испукан
Се работи за поло од 1998.. Чаре??
дечки некој со искуство со овај проблем. Бев кај двајца мајстори и ми викаат предницата е камен мсм на рамена, јабучици, чаури..Додуша не ја пробаја за возење каква е само на канал.
Ми лупа од негде не знам од каде...
Бев на технички ми рекоја луфта на летвата имам, и некое чукање на незе. Не го сфатив баш добро, нешто велеше некои пиксни...
воланот стои малце на десно искривен, а колата не влечи на страна. Еве мало видео слушнете го звуков, најдобро со слушалки звуков го вади на нерамен пат т.е испукан
Се работи за поло од 1998.. Чаре??