argenthessis
Highflyer
- Член од
- 9 јуни 2011
- Мислења
- 1.611
- Поени од реакции
- 2.129
Што ќе ти се мапи во голфот, на ајфонот ќе си отвориш Apple maps и готово.
I aplikacijata "HERE WE GO" e odlicna.Што ќе ти се мапи во голфот, на ајфонот ќе си отвориш Apple maps и готово.
Јас знам и за apple maps и за sygic и за here we go не е потребно ти да ми ги кажуеш видејќи јас не прашав за тие.Што ќе ти се мапи во голфот, на ајфонот ќе си отвориш Apple maps и готово.
Kolku plakjas?Јас знам и за apple maps и за sygic и за here we go не е потребно ти да ми ги кажуеш видејќи јас не прашав за тие.
Najeftino ti e da go farbas beliot del. Ako menjas maska i svetlo ke ti se fati ko nov motor da kupis. Mislam ima maski na aliexpress ali skapi se, baska novo svetlo ke treba da kupis. Ke ti ispadne okolu 300-400evra.Malce e off ali ke go postavam tuka bidejki ovaa tema e poaktivna, kade mozam da najdam predna maska i far za honda cbr 600 f4, 2002
Ili nesto da izvedam so ovaa, grd mi e izgledot pa sakam da ja smenam.
Прашање на вкус мене оваа ми е ок, само да префарбаш цело црвено со црни детали како странично (stripes).Malce e off ali ke go postavam tuka bidejki ovaa tema e poaktivna, kade mozam da najdam predna maska i far za honda cbr 600 f4, 2002
Ili nesto da izvedam so ovaa, grd mi e izgledot pa sakam da ja smenam.
Прегледај го приврзокот 259641
Neka se pustat granicite ke se izvozam do bugarija bi trebalo da najdam, inaku motorot e premnogu zacuvan i masinata mu e ekstra zatoa go zedov, maskata e nadvoresno se meni ne e strasno, mnogu podobro da kupis nekoj sto e dobar odkolku nekoj nasminkan krs.Najeftino ti e da go farbas beliot del. Ako menjas maska i svetlo ke ti se fati ko nov motor da kupis. Mislam ima maski na aliexpress ali skapi se, baska novo svetlo ke treba da kupis. Ke ti ispadne okolu 300-400evra.
Inace podobro e pred kupuvanje da odberis motor sho ti se svigja otkolku da menjas vakvi raboti otposle.
Која големина (Аh)? И колку пари е? И јас барам поефтин за пежото не се откажува уште татко ми од него.Менувам акумулатор на Пежото (206 1.4 бензинец), ми го препорачаа Топла како "поквалитетен". Некој со искуство?
55ка е 3300 денариКоја големина (Аh)? И колку пари е? И јас барам поефтин за пежото не се откажува уште татко ми од него.
Варта од искуствоМенувам акумулатор на Пежото (206 1.4 бензинец), ми го препорачаа Топла како "поквалитетен". Некој со искуство?
Од 800-900 треба да бидеdali se dovolni ovie obratai vo miruvajne za audi a3 1.9 tdi 2008