Совети околу мотоцикли

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има некоја продавница во скопје што продава гума за правење на дихтони (значи парче високо температурна гума за дихтони, па јас да си исечам што ми треба после)??
Ако прашуваш за клингерит, еве ти податок:

ФИАЗ КОМЕРЦ ДООЕЛ
Телефон: 02/3245426; 02/3245421
Факс: 02/ 3211510
Адреса: Новопроектирана бб Влае
Град: СКОПЈЕ
fiazkomerc@yahoo.com

мандрак... што возеше ти?

јас деновиве го привршувам реставрирањето на ова:

1.jpg

а иначе имам цела прикаска со него, од почетоков на летово. на друг форум е ама може да читате и без да се зачлените... автомобилски форум е тој... клик тука за прикаската

а ми дреме и еден јава калифорнија... мераклија сум на олдтајмери...

Што мислите за овој мотор? 110cc а трајно регистриран дали е можно? Гледам има и покажувач на брзини, мануелен мењач има?

Што мислите за овој мотор? 110cc а трајно регистриран дали е можно? Гледам има и покажувач на брзини, мануелен мењач има?
Не верувам дека е трајно пошто има над 49 кубика, така да не верувај додека не видиш сообраќајна каде што пишува регистрацијата е трајна и да му пишува сигурно фатил луѓе и му го пишале како 49 ка
има брзини на нозете да, за мене е ултра грд и не би го возел никад
иначе вакви хонда оргинал во грција барем се возат премногу и се неуништливи практично
имаше тест каде му ставаа масло од помфрит (користено) :)

Не верувам дека е трајно пошто има над 49 кубика, така да не верувај додека не видиш сообраќајна каде што пишува регистрацијата е трајна и да му пишува сигурно фатил луѓе и му го пишале како 49 ка
иначе вакви хонда оргинал во грција барем се возат премногу и се неуништливи практично
Малце е грд ама ми прави кејф што нозете се на ниско и имаш подобра рамнотежа, т.е. постабилен е од скутерите. Има и поголеми бандаши, помалку дупки осеќа.

Малце е грд ама ми прави кејф што нозете се на ниско и имаш подобра рамнотежа, т.е. постабилен е од скутерите. Има и поголеми бандаши, помалку дупки осеќа.

А и заборавив да пишам, нов беше 500 или 550 евра, така да овој не вреди за 400, мин. 300
или ако е регистриран како 50ка тогаш се исплати, нема потреба од регистрација и возачка А кат.

Ејј Honda Cub да има тука негде одма би купил. За тие што незнаат

Не се баш ефтини хондите види ја оваа 1000-че, 2009 производство.
Ама еднаш ја купуваш цел живот ја возиш. Сеа незнам за оваа ама класичната Honda cup е совршенство од механика напраено да те служи. Иако се мн грди

мандрак... што возеше ти?
Honda VF 750... денес се сретнавме, ама нажалост само по пат. Ако го начекав во Кавадарци... ем ќе го частев пиво, ем ќе го натерав да ме сврти едно крукче.

јас деновиве го привршувам реставрирањето на ова:

1.jpg

а иначе имам цела прикаска со него, од почетоков на летово. на друг форум е ама може да читате и без да се зачлените... автомобилски форум е тој... клик тука за прикаската

а ми дреме и еден јава калифорнија... мераклија сум на олдтајмери...
Ако некогаш, било кога, имаш намера да ја продаваш машинава (или знајш некоја добра да се продава), те молам да ме контактираш. Неостварена желба му е на стариот мој Катана... кога тогаш, морам да му ја остварам.

А за делот со резерварот... се продава течен метал, двокомпонентен. Ги мешаш компонентите, и се стврднува, иди нешто налик на месинг, само што се врзува без топлина. Идеален е за такви работи, кај мене на Фиестата нешто слично се дешаваше со резерварот. Како со чифте беше манат странично, 7-8 дупки. Веќе 5-та година кај шо ја возам (со нафта) нема гајле, така да најверојатно ќе ти заврши работа ако неможиш да најдиш половен здрав.

Многу ќе се зафркни ако го продаде.... моторов за 10тина година ќе вреди најмалце 10.000 евра...

Сум ја изгубил сообраќајната за моторот...што да правам ???
Ако се води на тебе, оди во МВР и пријави... ако не, ќе треба да го бараш тој шо се води на него, па тој ќе пријави, и ќе издадат дупликат.

Ако се води на тебе, оди во МВР и пријави... ако не, ќе треба да го бараш тој шо се води на него, па тој ќе пријави, и ќе издадат дупликат.

На татко ми...ќе ми земат нешто пари ?

и документ нешто треба да се носи,или само име..?

На татко ми...ќе ми земат нешто пари ?

и документ нешто треба да се носи,или само име..?
лична карта и се вкупно околу 850 денари
--- надополнето: 9 септември 2012 во 20:11 ---
Honda VF 750... денес се сретнавме, ама нажалост само по пат. Ако го начекав во Кавадарци... ем ќе го частев пиво, ем ќе го натерав да ме сврти едно крукче.

Ако некогаш, било кога, имаш намера да ја продаваш машинава (или знајш некоја добра да се продава), те молам да ме контактираш. Неостварена желба му е на стариот мој Катана... кога тогаш, морам да му ја остварам.

А за делот со резерварот... се продава течен метал, двокомпонентен. Ги мешаш компонентите, и се стврднува, иди нешто налик на месинг, само што се врзува без топлина. Идеален е за такви работи, кај мене на Фиестата нешто слично се дешаваше со резерварот. Како со чифте беше манат странично, 7-8 дупки. Веќе 5-та година кај шо ја возам (со нафта) нема гајле, така да најверојатно ќе ти заврши работа ако неможиш да најдиш половен здрав.
на ниет сум... криза со пари... уште не сум го повозел, а до сега околу 2000 евра отидоа... а треба и гуми и регистрација... ке помислам малку па ако се стори одлука, ке те информирам... еве ветувам дека прв ке бидеш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom